Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[Meleg kérdés] Srácok nektek könnyen megy a társkeresés?
Figyelt kérdés
18/F írjatok ha felkeltettem az érdeklődéseteket mert nekem nem nagyon megy.. nem azért mert csúnya lennék, csak egyszerűen nem találok olyan embert, aki viszont tudna szeretni.. pesti vagyok2014. jan. 25. 19:13
1/7 anonim válasza:
Én se találok olyan embert.. vanni van, csak 1.mindenki messze lakik tőlem.. 2.akibe belezúgsz, az nem feltétlen fogja viszonozni mert arra hivatkoznak hogy "te csak egy netes ismerős vagy"
2/7 anonim válasza:
Nekem is nehezen megy sajnos :( Próbálkozom, de élőben kb. lehetetlen, neten is elég nehéz. Pedig nagyon kellene már valaki :(
24/F
3/7 anonim válasza:
sajnos én sem igazán találok valakit..lehet velem van a baj vagy a világgal ? :D:D:D lehet túl magasak az elvárásaim de nem tudok lejjebb adni :D
4/7 anonim válasza:
Nem könnyen, de ez lehet miattam is van. Nem verem nagy dobra a dolgot, elég óvatos, és válogatós vagyok az ismerkedés terén.
5/7 anonim válasza:
nem. nem is fordítok rá már több energiát, hagyom a francba és csak szex
6/7 pixie.cute válasza:
Nem. :) Pedig Pesten sok a lehetőség, Magyarország "melegállományának" a 20%-a ott van. :D Lehet rossz helyen keresel. :D
7/7 anonim válasza:
a 3-as és a 4-es válaszolóval mindenképpen egyet értek.
+ valóban nagyon nehéz, főleg, ha valaki nem akarja egyáltalán nagy dobra verni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!