Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Én hetero vagyok, de mostanában van egy srác aki iránt többet érzek mint barátság . Szerintetek meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Én hetero vagyok ,de mostanában van egy srác aki iránt többet érzek mint barátság ... szerintetek meleg vagyok ? ...nemrég egy buliban egy srác megcsókolt és az élveztem ... de nekem van barátnőm... és szeretem ... most mit tegyek ? ...próbáljam ki a másik oldalt is vagy győzzem meg magam h ez csak hírtelen fellengolás,tinihülyeség ?2014. jan. 15. 13:14
1/8 anonim válasza:
olyanról még nem hallottál, hogy képes mindkét nemet szeretni?
2/8 anonim válasza:
egy hetero (föleg férfi) soha nem probálná ki másik féfrival, söt a legtöbb még a gondolatától is rosszul van. de mivel van barátnöd is homoszexuális sem vagy. Ha mindkét nem vonz akkor biszexuális vagy, egyébként az emberek nagy része valamilyen szinten biszexuális, föleg a nök.. A legtöbbünk soha nem probálja ki a saját nemével de izgatja a fantáziáját és rengeteg nö csak leszbikus filmre maszturbál csak, de ettöl még soha nem probálja ki növel és nem is tudna vele kapcsolatot elképzelni csak szexuális szinten izgatja.
4/8 anonim válasza:
Nem vagy hetero, ez már biztos.
És ami a lényeg, hogy teljesen melegnek akkor vagy mondható, ha a női nem abszolút hidegen hagy. Amennyiben a lányok is izgatnak szexuálisan, képes is vagy vagy lennél szexuális vagy érzelmi kapcsolatot kialakítani lánnyal is, akkor meleg biztosan nem vagy, de hetero sem, mivel a fiúk is izgalomban hoznak, abban az esetben biszexuális vagy.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell megijedned attól ha mindkét nemhez vonzódsz. Ha szereted a barátnődet, akkor tartsd meg és legyetek boldogok, szerintem emiatt semmiképpen ne hagyd el, ne most próbálj ki új dolgokat. Szerintem ne győzködd magad és ne is próbáld meg elnyomni azt az énedet. Amúgy az is előfordulhat, hogy csak egy hirtelen fellángolás volt.
6/8 anonim válasza:
Biszex lehetsz. De, mint írtad, tini vagy, ilyenkor még nagyban alakul a szexualitásod.. a hormonok stb. lehet ez egy szinten természetes. Abban meg nincs semmi rossz hogy biszex ,esetleg látens meleg vagy. Úgy szép az élet, ha minél előbb felismered ezt.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát !!! sokat segítettetek !!!
2014. jan. 16. 11:31
8/8 ftf1983 válasza:
Ha felizgatott és bejött, hogy megcsókolt egy srác azzal nincs semmi gond. Lehet csak az újdonság élménye hatott így rád. Ha meg azóta is izgat a dolog, akkor hajrá próbáld ki egy sráccal és meglátod tetszeni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!