Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el? (meleg téma)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? (meleg téma)

Figyelt kérdés

Először is szeretnék megkérni mindenkit, hogy csak értelmes válaszokat írjatok. Kérem a homofóbok kíméljenek!

21 éves vagyok. Beleszerettem az egyik barátomba. Ő is meleg, de van neki egy párja, akivel már több éve együtt van.

Teljesen belehabarodtam, egyfolytában, csak ő jár a fejemben.

Hogyan szerethetnék ki belőle? Nem szeretném, hogy ez miatt még a barátságunk is tönkremenjen és nem szeretném, ha megtudná, hogy beleszerettem. Nem szeretném megbántani.

Kérlek segítsetek! Hogyan szeressek ki belőle?

21/f (meleg)

2013. ápr. 14. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nyiss mások felé, ismerkedj. hátha szembejön valaki, aki jobb! :)
2013. ápr. 14. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis időre el kellene távolodnod tőle, amíg túl teszed magad rajta, mert így tényleg a barátságotok rovására mehet. Ne mond el neki, nagyon kínos lenne a számára, hiszen van párja.
2013. ápr. 14. 23:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget. Megpróbálom a távolságtartást, de baromi nehéz lesz.

Ettől féltem a legjobban, hogy beleszeretek. Ő a legjobb barátom, mindig számíthatunk egymásra. Nagyon nem akarom, hogy megtudja, mert nagyon ciki lenne, meg nem szeretném, hogy a párjával is összevesszen miattam.

2013. ápr. 14. 23:56
 4/8 anonim válasza:
100%
Szerintem távolodj el tőle egy kis időre ! Mert ez tényleg tönkreteheti a barátságotokat !
2013. ápr. 15. 21:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm neked is. Nagyon nehéz lesz eltávolodni, mert tényleg legjobb barátok vagyunk már nagyon régóta, minden nap beszélünk, ha nem személyesen, akkor telefonon vagy facebook-on.

Biztosan feltűnne neki a hirtelen távolságtartás. Annyira tanácstalan vagyok.

2013. ápr. 15. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

kérdésednek semmi köze a melegséghez

ez szimpla mindenkivel előforduló probléma

vagy küzdesz érte

vagy ha tényleg szereted annyira hogy az ő boldogsága fontosabb akkor nem cseszed. szét a jelenlegi kapcsolatát hanem igyekszel őt elfelejteni jó kérdés hogyan? tudatosan

el kell fogadnod hogy igy alakult az élet

sajnos

foglald el magad vmivel

munka vmi hobbi, játék (de ne pia)

2013. ápr. 16. 23:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget mindenkinek!

Úgy döntöttem, hogy nem rondítok bele a kapcsolatába és nem mondtam el neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ennél többet ér a barátságunk. Megpróbáltam egy kicsit az eltávolodás dolgot. Nem hívtam telefonon, facebook chat-et is kikapcsoltam, hogy még ott se kommunikáljunk. Tegnap viszont ő hívott és egyből kiszúrta, hogy vmi bajom van, de csak annyit mondtam, hogy most a suli miatt nem érek rá társadalmi életet élni. Annyira nehéz ez a szitu. Egyrészt jó látni, hogy ő boldog, másrészt meg annyira fáj, hogy nem mondhatom el neki őszintén az érzéseimet, de hát ez van. Ezt kell elfogadnom! :(

2013. ápr. 20. 02:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha igazán szereted, akkor elengeded!
2013. ápr. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!