Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Egy éve jöttem össze a sráccal. Néhány hétig remek volt minden, kívülről tökéletesen összepasszoltunk, jókat szórakoztunk együtt, de még a szex is jó volt. Egyedül csak egy dolog hiányzott: nem tudtam beleszeretni, mint férfiba. Sőt semmilyen szinten nem tudtam rá felnézni, ami az alapja volt minden korábbi kapcsolatomnak. Mindig én voltam a határozott, én irányítottam a dolgokat. 2 hónapig jártam vele, egyre jobban zavartak a feminim dolgai, aztán mondtam hogy maradjunk csak barátok. Barátok maradtunk, néha szexeltünk. Ő azt mondta szerelmes belém. Öltözködésében is vannak fura dolgai (rövid, passzos pólók, nyakláncok karkötők..)amikhez nem voltam hozzászokva, csajokat sosem dicsér, ellenben pasikra mindig mond valamit. Hogy ez milyen jóképű, vagy milyen különleges az arca stb... Elég sok meleg ismerőse van, de nem igazán lóg senkivel, hozzám fordul mindennel. Mit tegyek?25L

2013. febr. 15. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább biszex.

Az hogy mit tegyél, azt nem tudom. Nemigazán derült ki hogy mit akarsz.

2013. febr. 15. 12:29
 2/12 A kérdező kommentje:
elmondjam neki mit gondolok, vagy hagyjam, hogy ő jöjjön rá?
2013. febr. 15. 12:42
 3/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán hogy lehetek biztos benne?
2013. febr. 15. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudja ő is.
2013. febr. 15. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
biztos nem lehetsz benne de lehet finoman megemlíteni neki a dolgot de valószínű tagadni fog ha meleg lenne de öltözködés meg hogy feminin arra ne vegyél mérget mert sok hetero srácra kapásból rálehetne mondani hogy meleg amíg nem mondja magát annak addig nem tudhatod
2013. febr. 15. 12:56
 6/12 A kérdező kommentje:
hát tapasztalataim szerint, sokan későn jönnek rá, tagadják, és szégyellik. Nagyon ritka ha valaki felvállalja és kimondja, több aki elfojtja... biztosan nem mondaná ezt magáról
2013. febr. 15. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Már ne is haragudj, de ha én a helyedben lennék, biztosan nem feküdtem volna le vele annak tudatában, hogy talán meleg... Ki tudja hol volt a farka, mielőtt benned volt... Fúj!
2013. febr. 15. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
és ha őt dufták? akkor nem volt sehol a farka ;)
2013. febr. 15. 13:48
 9/12 A kérdező kommentje:
hát basszus jó fejek vagytok.. nem gondoltam volna róla hogy b.zi lenne, azért feküdtem le vele, mert amugy jó ember és jóképü is, max biszex lehet. de ilyenre rá lehet kérdezni??
2013. febr. 15. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
rákérdezhetsz de igazad van valószínű nem fogja bevallani ha zavar szakíts vele
2013. febr. 15. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!