Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hú ha. Hol is kezdjem ezt a hosszú históriát?
Figyelt kérdés
Először is: én egy 14 éves lány vagyok, másodszor: van egy 17 éves Amerikai fiú, akivel én eddig még csak az interneten találkoztam egész ismerkedésünk alatt és már vagy körülbelül 2013 Júniusa óta ismerek, és november óta lettünk egy pár. Ez az egész dolog úgy kezdődött, hogy a Deviantart-on néztem Naruto-s képeket. Megnéztem az alkotó által megrajzolt művet, majd a szememet a kép alatt látható megjegyzések elolvasására használtam, hát ott volt egy ilyen komment ami tetszett nekem, egyetértem vele, hát írtam neki egy választ a véleményére. Az egész történetből az sült ki hogy elkezdtünk Naruto-s szerepjátékot játszani, ami még jó is volt nekem mert így egyben praktizálhattam is az angol nyelvtudásomat. Közben persze másról is beszélgettünk. Például hogy mik történtek velünk, mesélt a családi hátteréről, én is mondtam magamról dolgokat, és ez így ment egy pár napig, amikor ő azt mondta hogy én tetszem neki, én is elismerem hogy már akkor vonzó egy alaknak találtam őt, de nem ugrottam egyből fejest a dologba, nem egyszer utasítottam őt vissza mert én még ezt hamarinak láttam akkor, hanem ez így ment 5 hónapon keresztül, aztán már nem tudom a 3-4-5 alakomkor már belementem a szerelembe, mert már akkor én teljesen bele voltam esve, és ő is legalábbis az elmondása szerint hasonló képpen érzett irántam. Hát ez a párkapcsolat körülbelül egy hónapig virágzott, mindíg írt nekem és olyan gyönyörű volt az egész... mindíg is egy olyanra vágytam mint amilyen ő.. de aztán egyszer csak azt mondta hogy neki szüksége van egy kis térre. Hát én azt mondtam hogy jól van, oké. Azóta se írt semmit kb egy hónapja. Egyszerűen nem értem hogy most mégis mi a helyzet. Megútált? Megúnt? Vgy mégis mi lehet most a problematika? Egy másik lány? Vagy már egy nő? Hiszen azt mondta hogy már két lány megcsalta őt, és ezért sokszor össze volt törve a szíve, valamint hogy én teszem őt a legboldogabbá, hogy jobban szeret engem mint a családját, meg megígérte hogy elfog hozzám jönni,és hogy örökké szeretni fog, meg hogy ő engem soha el nem fog hagyni, és megemlítendő hogy amerikai létére hiába hogy nagyon laikus az én nyelvemhez, de google fordítóval magyarul is olyan szépeket írt nekem hogy azt modtam: Istenem, ilyen nincsen! Olyan tökéletes a srác! Legalábbis nekem. Egyszerűen nem tudom elviselni azt hogy nem ír nekem és nem igazán akar velem foglalkozni , és ez már vagy kb egy hónapja, ismétlem: egy hónapja folyik így az állítólagos "kapcsolat" vize a patakban. Egyszerűen kész, végem, nem is hittem volna hogy egyszer én így fogok valakit szeretni, és hogy valaki egyáltalán kapcsolatot létesítsen velem, mindíg is azt hittem hogy én egyedül leszek világ életemben, erre megtörtént a csoda hogy Isten egy ilyen perfekt emberrel hozzon engem össze, aztán ez történik! Egy ideig tényleg azt reméltem, hittem hogy megtaláltam a boldogságot, de nem! Ez történt! De mégis miért? Hol rontottam el? Ez az egész az én hibán lenne?2014. jan. 31. 18:09
1/7 anonim válasza:
Ha jól értelmezem akkor te ezzel a sráccal még nem találkoztál? Szerintem itt nem volt soha semmilyen kapcsolat...
2/7 anonim válasza:
Az a probléma, hogy te itt vagy, ő pedig Amerikában. Soha nem találkoztatok és egy 17 éves fiú sok mindent mond, amit nem kell elhinni. Ennyi. Érd be egyenlőre az itteni pasikkal :)
3/7 anonim válasza:
Egy csak neten tartó beszélgetés semmilyen értelemben nem lehet és nem LESZ kapcsolat.
Így a kérdésed értelmezhetetlen ilyen téren.
4/7 anonim válasza:
Hát a gond az, hogy szerelemnek lehet plátói, de kapcsolatban soha nem voltatok. A kapcsolat az mikor érinteni, csókolni tudod.
És amúgy messziről jött ember azt mond ami akar. Tanács: ha túl szép valami ahhoz, hogy igaz legyen, akkor vizsgáld felül azt a dolgot, mert 99%-ban valóban nem is igaz.
5/7 anonim válasza:
Nemtom mi a kérdés, de az első 2 sor után azt hiszem felesleges tovább olvasnom. De akármi is a kérdés, a válasz az, hogy egy kicsit buta 14 éves lány vagy, nem tudom, mit akartál, de úgyis esélytelen volt.
6/7 anonim válasza:
Azért ezt én egyáltalán nem nevezném párkapcsolatnak... Oké, nekem is vannak ilyesmik, hogy jóban vagyunk, de ez nem lesz kapcsolat... nem több egy barátságnál.
Igaz-e, Szofi? :D
7/7 Költőnő? válasza:
inkább hús vér fiúkkal próbálj szerelembe esni és "kapcsolatba" keveredni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!