Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hosszú barátságból lehet szerelem?
Az egyik lánybartátommal 9 éve ismerjük egymást és osztálytársak voltunk általánosba 8 évig. Általánosba megvoltunk ő a maga világában én a magam világában. Egy közép suliba járunk és azt vettem észre már tavaly októberben, hogy közelebb kerültünk egymáshoz úgy mondd lehet, hogy hülyeség de a bartáság és szerelem között fél uton vagyunk. Nagyon jól megvagyunk. Mindent Szinte! mindent tudunk egymásról kinek ki tetszik stb. Ma mondta menjek el hozzá filmet nézni,beszélgetni mert azt mondta jó lenne (Már nem az első) ha elmennék. Én néha nem úgy tekintek rá mint barát de mindig elterelem a gondolataimat. Nekem amúgy az az érzésem, hogy ő féltené feltenni a barátságot egy kapcsolatra. Észre vettem rajta, hogy azért néha odaszúr nekem (szóban).
Ha összeillünk akkor összejöhetünk, van rá esély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!