Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni az exemen, túl jó volt. Mit tegyek?
Hiába ismerkedem, randizok mással, mindenkiben őt keresem.
Most így utólag látom, hogy soha nem lesz olyan, mint ő. Nagyon szeretett, mindig a kedvemben járt, pl simogatott fürdés közben, ilyesmik..
Nem hiszem, hogy lesz valaha még egy ilyen. Kb 3 hónapig úgy éreztem, túl léptem rajta, de ahogy keresgélek mindegyik srác olyan béna hozzá hozzá képest...
Nyugi értettem, csak te nem vetted a poént:D
Köszi, de nem vagyok ilyen beülős-ivós-fiúbarátos. Valahogy mindig rossz vége lesz..
hát....
szomorú ez
de jön még más, akibe megint szerelmes leszel nagyon, és Ő akkor fog jönni, mikor elfogadod hogy ez a helyzet van, nincs most senki jó pasi aki pótolhatná az exet, ezért sz*rsz a világra. na akkor jön majd a következő "Igazi"...
hidd el nekem, ez így van..
ideig-óráig, vagy egy örök életre megint szerelmes leszel, azt nem tudhatja senki sem sajnos hogy meddig.
annyit tudok tanácsolni, hogy ne csüggedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!