Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmibánat elfelejteni tullépni valakin hogggggy?
idő, idő, idő.... ne aggódj elmúlik.
Most nagyon szar lehet, de vége lesz. Az, hogy mijen hamar az attól függ milyen mély volt a kapcsolat.
Legyél sokat a barátaiddal és ne légy egyedül ha megoldható...
Saját tapasztalat :(
A valamiben (bármiben) hívő embereket könnyebb megvigasztalni.
Aki hisz a Sorsban, a Nagy Ő létezésében, akit a Sors/Isten/Karma neki rendelt és abban is hisz, hogy egyszer ráakad, az ne bánkódjon, hogy szakított, mert ha tényleg az exe lenne a Nagy Ő, még mindig együtt lennének.
Az igazi szerelem még várat magára.
Most hirtelen ennyi jut eszembe.
Jobbulást.
sajnos a szerelmi bánat az egy visszatérő dolog. én is abban szenvedek, már ki tudja, hányadszorra életemben. néha könnyebben, néha nehezebben lettem túl rajta. ez most egy nehezebb.. :/ mi az, ami segít? a sírás segít, az tuti (én nem tudok sírni sem, pedig szeretnék!)
ha tudsz valakivel beszélgetni, az is segít. az idő mindenképp segít, szerintem az első hét a legnehezebb.ha azon túl vagy, akkor már tudod folytatni a hétköznapokat, anélkül, hogy percenként el akarnád magad sírni.
persze elfoglaltságok, stb. az jó, ha vannak.
de nagy okosságokat én sem tudok mondani. sajnos meg kell várni, de ugyanakkor akarni kell, hogy elmúljon. nem szabad a régin csüggeni. ha még friss, akkor még nyugodtan sírdogálj egy hétig, az még belefér. de utána el kell kezdened magad összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!