Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le a szégyenlősségem új párom előtt?
Szia!
Nyugodj meg... nem veled van baj, hanem az előző pasiddal. A leírásod alapján, mondhatni kicsit tudatlan volt az előző pasid. A kilógó kisajkak nem jelentik azt, hogy sok férfival voltál, ez egy adottság, ami ráadásul számomra izgató és szerintem az értelmesebb férfiak számára is.
A kis mell szintén nem probléma, minden mell szép egy férfi számára, függetlenül attól, hogy kicsi, közepes, nagy, hiszen azt a "mellet" (s a puncit is) megszépíti a nő személyisége.
kit érdekel az, hogy nincs baba punci és picik a mellek ha SZERELMES vagyok az illetőbe???
25F
Ne foglalkozz a régi pasiddal, nem is értem, hogy anno ilyen ökörrel hogy tudtál egyáltalán leállni kommunikálni. Élj a jelennek, és a jövőnek, hagyd a hátad mögött azokat a sérelmeket, amiket ő rád aggasztott. Biztos szép vagy így is, ne engedd, hogy annak az elmebetegnek a szavai befolyásoljanak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!