Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ki érzi még így magát?
Figyelt kérdés
-Egy..
-Mi egy.?
-Egyszer voltam igazán szerelmes..
-Kettő..
-Mi kettő.?
-Kétszer találkoztunk, de már az esőnél beleszerettem.
-Három..
-Mi három.?
-Három hét múlva járni kezdtünk..
-Négy..
-Mi négy.?
-Négy hónapja dobott engem..
-Várj.! Kitalálom.! Most jön az öt.?
-Nem...tízmilliárd..
-Mi tízmilliárd.?
-Tízmilliárd darabra törte a szívem..
2014. jan. 26. 20:12
2/15 anonim válasza:
Sosem érzem magam ennyire szánalmasan nyálas idézetként.
3/15 Zakathol válasza:
Ennél nyálasabb szart még életemben nem olvastam.
4/15 anonim válasza:
Na, hogy kompenzáljam a nyáltengert, bejelentem, hogy elmegyek szarni :D
5/15 A kérdező kommentje:
sok idióta retardált barom :D soha nem szerettetek még igazán? :O
2014. jan. 26. 20:15
6/15 Mátranováki Fényevő válasza:
Engem is így tanított a magántanárom számolni. Azóta se tudom, mi jön a 4 után.
7/15 anonim válasza:
Igen, mert ennek aztán rohadt sok köze van a szerelemhez... Tipikus kis 12 éves tini vagy, ugye?
8/15 Mátranováki Fényevő válasza:
Az igaz szeretet nem abból áll, hogy minél nyálasabb elcsépelt bullshiteket posztolgatunk a másik üzenőfalára fészbukon hatvanöt szívecske kíséretében..
9/15 anonim válasza:
Úgy gondolom h 4hónap alatt nem lehet azt mondani h életed szerelme szerintem...h ki az életed szerelme az majd a végén derül ki...h ki az aki kitart melletted...:( légy erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!