Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzi jól velem magát?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt és az új munkahelyem miatt hozzájuk költöztem. Nem sűrűn járunk szórakozni utoljára decemberben voltunk :) mert örülünk a hétvégének és általában napközbeni programokat találunk ki. Az utóbbi hetekben mindig mondogatom neki, hogy menjünk el valahova este szórakozni, amire a válasz, neki nincs kedve. Régen és előttem is pedig állandóan bulizott. Ha csak otthon szeretnék meginni valamit arra pedig az a válasz igyak, ő nem kívánja. A barátai csak néha járnak haza mert messzire kerültek el, olyankor bezzeg leül velük iszogatni, jól érzi magát, felszabadult, és a buli is simán belefér. Mellettük teljesen másmilyen, sokkal felszabadultabb, azt mondja ő egy barátnőjével se járt bulizni. Én meg pont az ellenkezőjét gondolom, miért ne lehetne együtt elmenni szórakozni, legalább félévente egyszer. Olyan mintha mellettem be lenne feszülve... Kitaláltam, hogy "elviszem" a Balcsira, meg is szerveztem , fizettem a szállást, kaját, ott is mindent megtettem, hogy jól érezze magát. Próbáltam jókedvre deriteni, de annyira búval b...tt volt láttam rajta. Mintha neki az is jó lett volna ha otthon maradunk. Nagyon rosszul esik, néha már elfáradok abban, hogy állandóan szórakoztatni próbálom és a kedvében járni. A Balcsin is felhívta a barátját (mert azt most fontos volt pont akkor), és párszor hallgathattam, hogy legközelebb azért társasággal menjünk (gondolhatjátok milyen jól esett). Ha esténként kimentünk egy egy koncertre akkor is állt mint egy darab valami, mintha muszájból kellene ott állnia és nem tudta magát jól érezni. Nagyon rosszul esik, hogy ő kizárólag csak a barátaival tudja jól érezni magát. Nagyon szeretem őt, és nem rossz ember de mindig olyan valakire vágytam akivel jól érzem magam, tudunk együtt szórakozni és ugyanúgy viselkedik amikor velem van mint amikor társaságban. Más is ilyen? Vagy ezek túl nagy elvárások? :S A normális válaszokat köszönöm!2013. aug. 28. 11:42
2/4 anonim válasza:
"Más is ilyen?"-re az a válaszom, hogy aki nem szeret az ilyen. persze ha felveted majd hogy dobod akkor sírni fog, de nem kell bedőlni neki. vittél volna inkább engem nyaralni a Balatonra :D
3/4 anonim válasza:
Azért, mert biztonságban érzi magát. Meg van a napi betevő szexe, és elengedheti magát. Be a fotelba, hozz sört, és add a TV távirányítóját. Próbáld meg egyszer, hogy otthagyod és elmész szórakozni. Lesz reakciója az biztos. vagy megtiltja, vagy veled megy. Ha megtiltja, vagy balhézik miatta, akkor neked kell megvizsgálni, hogy ilyennek képzeled e az életedet, és egy ilyen ember mellett. Azt is tudnod kell, hogy ha hagyod, ez csak rosszabb lesz. Számára nem vagy fontos. Az ami a Te kívánságod, nem érdekes, csak az ő kényelme.
Döntsd el, hogy így megfelelő lesz e egy élet vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindig ilyen voltam ha szerettem valakit, inkább az érdekelt a másiknak mi a jó én meg csak másodlagos voltam, persze ez nem mehetett a végtelenségig, ebből lettek a viták. Mindig próbálok arra gondolni, hogy nekem is csak egy életem van, aztán inkább hülyébb vagyok mint e szerint cselekedjek, de ez már az én problémám :)Nagyon megbántam a Balcsit, kb egyedül is elmehettem volna, mert úgy is éreztem magam. Nagyon rég voltam a barátnőimmel, most szombaton elmegyek velük bulizni, csak ő ezzel azt hiszi, hogy végre nem fogom csesztetni mert most kibulizom magam és béke lesz, így majd ő is nyugodtan elmehet a barátaival (mert így már nem szólhatok egy szót se). De ezzel még nem oldódott meg az ügy , ugyanúgy nem fogunk együtt eljárni. Ma hazaköltöztem mert tegnap összevesztünk, 6 km-t gyalogoltam 2 bőrönddel a vállamon a buszig, amit ő látott és a kis sértődött nem vitt volna ki a buszig. Na mindegy, ez más tészta egy újabb 1 órás iromány lenne. Lányok ne legyetek hülyék, elég ha én az vagyok :)
2013. aug. 28. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!