Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szinte hetente szakít velem aztán visszakönyörgi magát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt, mindketten 18 évesek. Minden apró vitán felkapja a vizet, és azzal zárja le hogy"tudod mit? elegem van vége!" mindig mondom hogy majd holnap ha megnyugodtál ezt megbeszéljük, vagy hogy nem gondolod komolyan, aludj rá egyet. De ő csak azt hajtogatja hogy nem nem alszik rá, fogjam fel hogy vége, szakít vele. Eltelt egy hét és minden nap keresett hogy de ő szeret, ő sajnálja, ő hülye volt, mindennél jobban szeret nemtud nélkülem élni blabla. A haverjai mondják nekem mennyire ki van miattam készülve és fogadjam már szegényt vissza mer olyan rossz neki meg úgy megbánta. másfél hét után azt mondtam rendben, kap még egy esélyt. Mellesleg ez nem az első eset volt, vagy háromszor már levette facebookról se szó se beszéd, kitette h egyedülálló meg bonyolult meg özvegy... elég gyerekes... és most vagy 4-5 napja hogy megbocsájtottam megint ilyeneket mond h szakít velem. De én ezt már nem bírom idegileg, érettségimből a szóbli még ígyis hátra van, a szünetbe nem tanultam semmit mert mindig vele voltam elfoglalva, h éppen szakít-e. Nem tudok rájönni hogy msot ő se tudja h mit akar, vagy csak a szája jár ezzel vége, és nem is gondolja komolyan.. Mit lehet egy ilyennel kezdeni? Szeretem őt az lenne az utolsó megoldás h hagyom a francba és ő baja, szeretném valahogy megoldani ezt vele, de az én türelmem is véges
2013. jún. 23. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem szünetet kellene tartanotok
2013. jún. 23. 15:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
2 sort olvastam, de ez egy kis csicska. Hagyd ott, és ne reagálj rá semmit, ha még egyszer ezt eljátssza. Bár én meg sem várnám, hogy ő szakít (megint).
2013. jún. 23. 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szünetet? Nem érne el vele semmit. Akinek 18 évesen annyi esze van, mint ennek a fiúnak, az megérdemli, hogy otthagyják. Ennyi idősen úgy viselkedik, mint egy idétlen kisgyerek. Nem való még neki komoly kapcsolat....
2013. jún. 23. 15:19
 4/14 A kérdező kommentje:
egyszer akartam vele szünetelni, a felvételik meg érettségi miatt emr akkor is csak veszekedtünk és ilyeneket mondott, h ha msot én szünetelek vele, akkor vége, vele nincs ilyen h szünet döntsem el h vele vagy nélküle.. és h biztos azért akarok szünetelni h addig más pasikkal legyek....
2013. jún. 23. 15:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen nagyon gyerekes.. és hisztis,, és féltékeny mindenkire. Miután szakított velem felhívtam sírva a barátnőmet, hogy elmeséljem neki, és ő már akkor hívogatott. jelezte neki h foglalt, ezért felhívta anyukámat, h azonnal adjon a telefonhoz engem, és tudja h az exemmel bezsélek biztos...
2013. jún. 23. 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Így van! Döntsd el, hogy vele vagy nélküle. Ne várd meg, míg végül tényleg ott hagy ennyi kínlódás után, dobd őt te ki. Azért még mindig el vagyok hűlve, hogy 18 évesen ennyire nem képes megbecsülnie azt, amije van...
2013. jún. 23. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
előzd meg és dobd ki! és szerezz újat...
2013. jún. 23. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne fogadd vissza, ennyi az egész. Hadd könyörögjön, hagyd figyelmen kívül.
2013. jún. 23. 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Dobd már ki ezt a gyökeret. Istenem, nem hiszem el...
2013. jún. 23. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
hisztis, soha nem fog megváltozni, vagyis annyira ez csak rosszabb lesz, keressél már egy normálisat, mert abból sok van N
2013. jún. 23. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!