Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom menthetetlenül féltékeny.
Bárhova elmegyünk bulizni egy percre se engedné el a kezem, ha valaki csak megnéz már odamegy hozzá.
Pedig én nagyon szeretem a fiúk társaságát több fiú barátom is van. De ha velük beszélek fészen egyszerre elolvassa, hogy mit és fűzi is a kommentárokat h egyszer megveri stb...
Lehet, hogy én is hibás vagyok, hogy keresem/élvezem a fiúk társaságát?
"Lehet, hogy én is hibás vagyok, hogy keresem/élvezem a fiúk társaságát?"
Ebből látszik, hogy nyitott vagy, flörtölgetsz még, és keresel, úgyhogy nem alaptalan. Mivel nem férjezett, 2 gyerekes, 40éves családanya vagy, ezért ez nem is akkora probléma, de vszeg ez a kapcsolat így nem is fog életed végig tartani. Lassan eljön az idő, amikor már csak a egy fészbúk bejegyzés lesz ez a pasid...
Első körben ülj le vele arról beszélgetni, hogy mi az oka ennek.
Másodsorban én valószínűnek tartom, hogy rettenetesen önbizalomhiányos, és be van sz@rva attól, hogy valaki lepattint. Beszélj vele erről, és biztosítsd róla, hogy neki te vagy a fontos. MIndig is voltak fiú barátaid, ezt fogadja el. Ha nem képes, akkor tényleg nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!