Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátom menthete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátom menthetetlenül féltékeny.

Figyelt kérdés

Bárhova elmegyünk bulizni egy percre se engedné el a kezem, ha valaki csak megnéz már odamegy hozzá.

Pedig én nagyon szeretem a fiúk társaságát több fiú barátom is van. De ha velük beszélek fészen egyszerre elolvassa, hogy mit és fűzi is a kommentárokat h egyszer megveri stb...

Lehet, hogy én is hibás vagyok, hogy keresem/élvezem a fiúk társaságát?

2013. jún. 23. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos inkább a barátoddal van a gond. Korlátozott élet nem élet. Szabad ember vagy. Később ez csak rosszabb lesz. Hagyd ott!
2013. jún. 23. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az ex barátomról írtál volna!Ő dettó olyan volt mint a te barátod! -.- Ennek jó vége nem lesz!Mióta vagytok együtt?
2013. jún. 23. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
EGyetlen megoldás van: lecseréled a barátodat, mert amit csinál az beteges.
2013. jún. 23. 14:14
 4/6 Amado atya ***** válasza:
Hagyd ott a 'csába, ez már több, mint "egészséges" féltékenység.
2013. jún. 23. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy én is hibás vagyok, hogy keresem/élvezem a fiúk társaságát?"

Ebből látszik, hogy nyitott vagy, flörtölgetsz még, és keresel, úgyhogy nem alaptalan. Mivel nem férjezett, 2 gyerekes, 40éves családanya vagy, ezért ez nem is akkora probléma, de vszeg ez a kapcsolat így nem is fog életed végig tartani. Lassan eljön az idő, amikor már csak a egy fészbúk bejegyzés lesz ez a pasid...

2013. jún. 23. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Első körben ülj le vele arról beszélgetni, hogy mi az oka ennek.

Másodsorban én valószínűnek tartom, hogy rettenetesen önbizalomhiányos, és be van sz@rva attól, hogy valaki lepattint. Beszélj vele erről, és biztosítsd róla, hogy neki te vagy a fontos. MIndig is voltak fiú barátaid, ezt fogadja el. Ha nem képes, akkor tényleg nincs mit tenni.

2013. jún. 23. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!