Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátom ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátom ne legyen féltékeny?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon féltékeny rám. Ha kisminkelem magam azért is szól, hogy kinek akarok tetszeni, ha szép ruhát veszek fel az is baja. Hiába mondom, hogy nem csalom meg.
2013. jún. 19. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Menekülj!!! Ez csak romlani fog.
2013. jún. 19. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
És mindig ilyen voltál vagy csak most kezdtél öltözködni, sminkelni? És a kapcsolatotok eddig rendben volt, vagy azóta ilyen a barátod, amióta sminkelsz, öltözködsz? Azt még nem mondtad neki, hogy neki akarsz tetszeni, hogy azt szeretnéd, hogy büszke legyen rád?
2013. jún. 19. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Te semmit nem tehetsz, mert ez az ő érzése, nem pedig a tiéd. Ahogy az első hozzászóló tanácsolta: menekülj!
2013. jún. 19. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Cseréld ki a barátodat normálisra.
2013. jún. 19. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Cseréld le. Az ilyen ember BOLOND, nincs mit tenni.
2013. jún. 19. 15:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Én mindig ilyen voltam. Neki is és más pasiknak is szeretnék tetszeni.
2013. jún. 19. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Olvastasd ez el a barátoddal, hasznos.

[link]

2013. jún. 19. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:

"nagyon féltékeny rám."

"Más pasiknak is szeretnék tetszeni."

Nem is értem miért.

2013. jún. 19. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:

"Én mindig ilyen voltam. Neki is és más pasiknak is szeretnék tetszeni." - ha más pasiknak is akarsz tetszeni, akkor nem csoda, ha féltékeny...

Amúgy meg nem értem, mért zavarja ez az embereket...barátom is nagyon féltékeny, tudom, hogy semmi oka rá, így megmosolygom, ha netán rátörne a dolog, szépen elmondom neki, hogy nyugodjon meg, hiszen nincs semmi oka aggodalomra. :) Persze, nem engedem, hogy tiltson bármit is, csak mert ő féltékeny...Amúgy meg ez neki rossz, feleslegesen generál negatív érzelmeket, most én ezért mért akadjak ki?! Elfogadom ilyennek, ha meg nem tettem semmit, nem fogok feszkózni. :)

2013. jún. 19. 15:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Miért baj az, ha szeretek csinos lenni?
2013. jún. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!