Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen barátom? Sürgőős'
15 éves vagyok, lassan 16, és nincs barátom, még nem is volt. Én nem tarom kifejezetten szépnek magam, pedig sokan mondták már. Ami azt illet, elég önbizalom hiányos is vagyok.
Nem vagyok megelégedve a súlyommal, 70 kiló vagyok. De nem is ez a lényeg. Nem szoktam annyira a fiúkkal beszélgetni, nem tudom, hogy miért, jobban el vagyok a lányokkal. Eddig öszesen kétszer próbálkozott be fiú nálam. Semmi több. Eléggé csendes vagyok, de szeretnék nagyon egy rendes, csendes pasit, aki megértő, jószívű, és szeret. Lehetséges?? 15/L
Drága semmi nem akadály:)
de csak olyannak add magad aki iagzán szeret:)
Nem vagy megelégedve magaddal?Önbizalomhiányos vagy?Akkor fogyj le!Tapasztalat!25 kg fogyás után sokkal nagyonn az önbizalmam és már tényleg kezdem úgy érezni h igenis jól érzem magama bőrömbe :) Amúgy meg tényleg csakis alegjobb pasit válaszd, ne add lejjebb azért mert úgy érzed h elkéstél :) Szinte minden buliba leakar smárolni egy srác, de még egyszer sem engedtem, és hát elég furán néznek rám, de ez van, várok az igazira ;)
u.i.:még nekem sem volt pasim
18/L
egyszerűen kezdj el beszélgetni fiúkkal, az elején fura lesz de bele fogsz jönni
önbizalmad növelésére keress ötleteket a neten, elég sok van de egyiktől se várj egyből megoldást
16/F
jah, amúgy mi az hogy sürgős?? :DD
ez nem így megy....
amúgy ez olyan mint mikor nagyon kéne valami és mindenhol keresed de sehol se találod és amikor nem is számítasz rá akkor találod meg véletlenül :))
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!