Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h ha egy pasi jól érzi magát nők nélkül akkor ö a meleg, de ha egy nőnek nincs pasija akkor az meg van értve?
Figyelt kérdés
Ha csak ebből az oldalból indulok ki van legalább 100 ezer olyan post h szeretnék egy b nöt de nem jön össze.
Na hát nekik legalább több lehetőségük lesz.
Ehhez képest mindig a magamfajtát melegezik v b...ák de én azt még soha nem láttam h ha egy nőnek nincs pasija rá valaki is ferde szemel nézett volna.
2013. okt. 22. 17:27
1/8 anonim válasza:
rossz elgondolás. Ebből elégtelen fiam!
2/8 anonim válasza:
Azt maga csak hiszi, hogy melegnek gondolják azt, aki jól érzi magát nő nélkül! Ön ebben hisz.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem tapasztaltam.
2013. okt. 22. 17:29
4/8 anonim válasza:
A nőt is megszólják ugyanúgy,ha nincs senkije.Rám is mondták már,h biztos leszbikus vagyok.Ebben a rohadt világban mindenki megszól mindenkit,aki egy kicsit is más,mint az undorító többség.
5/8 anonim válasza:
Ötöskének igaza van!
Ugyan úgy,ha egy csajt mindig csak a b.nőkkel látnak,akkor mindjárt lelezbizik.Pedig nem így van ez!
6/8 anonim válasza:
Pontosan, ilyen világban élünk. Aki már bármilyen téren különbözik az kap szép jelzőket.. ez egy ilyen világ..
19/F
8/8 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok az és pont az ilyen emberektől kapok agyvérzést.
Mert ti azt hiszitek h ha valaki nem él párkapcsba az már nem is ember v meleg v leszbikus.
Pedig van még aszexuális is pl ja ás az sem vok.
2013. okt. 23. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!