Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam a barátomat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt,és most jöttem rá:még nem éltem ki magam(buli,pia,pasik stb).Nekem Ő az első férfi.Azt mondta,míg szünetet tartunk,járjak el bulizni,ismerkedni,és ne gondoljak addig rá.Ő nagyon szeret,sőt imád,nagy fájdalmat okoztam neki,majd megőrülök a lelkifurdalástól,és nem akarom elveszíteni!Mi helyeset tudnék ebben a helyzetben tenni?2008. júl. 18. 10:55
1/6 anonim válasza:
Talán bocsánatot kérni és elmondani amit itt irtál le a végén ?
2/6 A kérdező kommentje:
Olyan bűnösnek érzem magam,hogy úgy érzem,még a legőszintébb bocsánatkérés sem lenne elég!Most 1 hónapig nem beszélünk telefonon,nem találkozunk,h.el tudjuk dönteni "befolyásolás"nélkül,hogy mit is akarunk.Még csak 4 nap telt el...:(
2008. júl. 18. 11:11
3/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok, csak mi nem tartunk ilyen szünetet, beszéltünk róla, de az fura lenne úgy gondoltuk. Ez az után jött nálunk szóba, hogy szakítottam vele pont ebből az okból, hogy még nem éltem ki magam, fiatal vagyok és ő az első. Egy hét után felhívtam és bocsánatot kértem, rájöttem, hogy csak ő kell. Nekem ilyesztő volt, hogy ő ilyen komolyan gondolja a kapcsolatot. Ő már 28, tehát ideje lekötnie magát, én viszont csak 21 vagyok. Talán túl hamar találtam meg az igazit, de túl jó a kapcsolat, és ő mint ember ahhoz, hogy eldobjam azért, hogy kiéljem magam. Néha még rám is rámtör ez az érzés, hogy még élni szeretnék, de igyekszem hamar túltenni magam rajta és ez már egyre ritkább. Tudom, hogy talán még azt is megbocsátaná, ha elkövetném azt a hülyeséget, hogy megcsalom, mert annyira szeret és tudja hogy azért lenne, mert eddig csak ő volt nekem. De valószínűleg utána nehezen, vagy egyáltalán nem jönne helyre a kapcsolat, eltűnne a bizalom, arról nem beszélve, hogy nagyon nem érdemelné meg, hogy ilyet tegyek vele. Szerintem hívd fel és mondd el neki az érzéseidet, még mielőtt ő találna vki. mást és mielőtt butaságot csinálnál. Amúgy ti hány évesek vagytok?
4/6 Satanné válasza:
Ha érzed, hogy nem akarod elvsziteni, kérj töle bocsánatot.....
5/6 anonim válasza:
Nem tudlak megérteni! Hiányzik a pasizás, pedig van pasid, akit szeretsz? Te beteg vagy? Ha szereted minek másik?? Komolyan mondom, hogy nem értelek!! Piálni és bulizni pasival nem lehet? Magyarázd már el ezeket nekem légyszives!
6/6 anonim válasza:
Itt nem is kérdéses a dolog. Szerintem Te döntöttél :) És ő kell neked, nem a bulizás meg a többi.
Állj elé egy 'Sorry' tortával, mosolyogj és mondd meg neki, hogy még sose szerettél ennyire senki, és sajnálod, de nem bírsz ki több időt nélküle.
Kell ennél több? Ez is Happy End lesz, meglátod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!