Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbántottam a barátomat, mit csináljak, hogy ne haragudjon rám?
Figyelt kérdés
Szombat este bekísértem a barátnőmet az állomásra, úgy volt h a következő busszal jövök haza. Jött velünk két fiú haverunk is, akik meghívtak minket piára. Jó kedvünk lett, és úgy döntöttünk, hogy maradunk egész éjszakára bulizni, csakhogy megszívtuk, mert szombaton nincsenek fiataloknak szánt bulik..:S A két fiú hazaviette magát az apjával, mi nem akartunk menni, és a barátnőm uncsijáéknál aludtunk. Anyának azt hazudtam, hogy a barátomnál alszol. Viszont, ma megtudta, hogy hazudtam neki, amikor a pasimmal veszekedetem. Ő megbocsátott nekem, és kaptam még egy utolsó esélyt. Mit tegyek, hogy ne haragudjon rám? mármint, vegyek neki valamit, vagy írjak sms-t??? Ti mit tennétek a helyemben, azon kívül, hogy a föld alá sűlyedek szégyenemben? :(:(2010. okt. 31. 13:38
1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy 15 éves vagyok, és lány!! Tudom, hogy nem kellett volna innom, de már megtörtént és nem tudok rajta változtatni:(
2010. okt. 31. 13:40
2/3 anonim válasza:
Én vagyok ennyire hülye?? Nem értem a kérdést!
3/3 anonim válasza:
Kicsit értelmetlen a szöveg, leírhatnád rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!