Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam és szakított. Szerintetek újra lehet majd kezdeni idővel?
Azt mondtam a barátnőmnek hogy "ha ronda lennél nem járnék veled".
igen, benne van ha ronda lennél, de gondolom mert vele vagy nem ronda, szóval nem tudom min rágott be ...
Az én barátom is pont ugyanezt mondta... Most nem értem ezen mit kellett besértődni? Miért kéne a lánynak elfelejtenie a kérdezőt? Ezzel mi rosszat mondott? Számára ronda emberrel miért járjon. Ezzel azt akarta kifejezni, hogy nem ronda azért van vele! Elég sértődős vagyok (tényleg iszonyatosan), de azért ezen én sem húztam fel magam!
Hát ha ilyen miatt kiakadt... Nem tudom, beszéld meg vele, hogy te ezt jó értelemben mondtad, ezen nem kellett volna megsértődnie. Azrán majd alakul valahogy.
De azért gondolkozzatok már. Ha azt mondta, hogy ha ronda lennél, nem járnék veled, akkor tényleg igaz, hogy a csaj szép. Viszont semmi sem tart örökké... A szépség lassan elmúlik, és már a nő csak a szépsége alatt szerzett biztos partnerre számíthat. Tehát a kérdező ezzel azt mondta a csajnak, hogy "HA MEGÖREGSZEL, ÉS CSÚNYA LESZEL, ELHAGYLAK!"
Vagy vegyünk egy drasztikusabb példát. A lány autóbalesetet szenved, és szétszabdalják az üvegszilánkok az arcát. Soha nem lesz többé szép. És abban a helyzetben erre az emberre nem is számíthat, mert csak a szépségéért van vele.
Mi az, hogy ha ronda lennél nem járnék veled??: O
Te teljesen hülye vagy?: O
Ilyet mondani egy lánynak... És, de. ezen meg kell sértődni, mert evvel azt mondtad, hogy a külsejét szereted és nem a belsejét.És nekünk lányoknak fontos ez...Evvel mindent elrontottál szerintem.Próbálkozz hátha, de ne nyaggasd, mert lehet csak még jobban megharagszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!