Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen élet vár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen élet vár arra a férfira aki nem próbálkozik a nőknél, illetve nem fog élni nemi életet?

Figyelt kérdés

Én lennék az az ember. Mivel úgy érzem, hogy nem tudok és nem is akarok sem a nőknek, sem másoknak megfelelni így akarom leélni az életemet. A szexualitástól olyan messze vagyok így 23 évesen mint innen Budapest, tehát a szex nélküli élet számomra nem okoz fennakadást. Az a tervem, hogy szerzek egy valamelyest jó fizető munkát, albérletbe költözöm aztán onnan majd talán nyelv tanulás és utána külföld.

Ti lebírnátok így élni az életet?

2014. jan. 26. 14:11
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondtam, hogy agysebésznek kell lenni, hanem valami átlagos tudással rendelkezzen a hölgyemény, ill. minimálisan adjon magára.
2014. jan. 26. 15:30
 32/36 Költőnő? ***** válasza:
sztem épp ugyanennyi az elvárt egy férfitől, a többi meglátós. Egy párkapcsolathoz úgyis több kell, ami vagy kialakul, vagy nem
2014. jan. 26. 15:33
 33/36 A kérdező kommentje:
Egyet értek, de egy párkapcsolathoz az is kell, hogy mindketten agyban, és lélekben is egészségesek legyenek. Én pl. az emberek miatti tartásom miatt nem vagyok lelkileg rendben. Nem bízok az emberekben, tartok is tőlük valamelyest és ezért nem szoktam eljárni szórakozóhelyekre, vagy erre-arra, meg a másik, hogy nincsenek barátaim (egyrészt a zárkózottságom miatt) akikkel eltudnék (elakarnék) járni itthonról, mert ugyebár egyedül nem olyan jó a szórakozás mint többen.
2014. jan. 26. 16:14
 34/36 Költőnő? ***** válasza:
hát igen, ez utóbbi valóban nem a legjobb alap
2014. jan. 26. 16:15
 35/36 A kérdező kommentje:
Ezért is akarnék minél hamarabb elköltözni itthonról. Kiszakadni a komfort zónámból, felelősséget vállalni magamért a tetteimért, és lehet így sarkalhatnám magamat a változásokra.
2014. jan. 26. 16:31
 36/36 Költőnő? ***** válasza:
ez mondjuk nem rossz kezdetnek
2014. jan. 26. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!