Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen élet vár arra a férfira aki nem próbálkozik a nőknél, illetve nem fog élni nemi életet?
Én lennék az az ember. Mivel úgy érzem, hogy nem tudok és nem is akarok sem a nőknek, sem másoknak megfelelni így akarom leélni az életemet. A szexualitástól olyan messze vagyok így 23 évesen mint innen Budapest, tehát a szex nélküli élet számomra nem okoz fennakadást. Az a tervem, hogy szerzek egy valamelyest jó fizető munkát, albérletbe költözöm aztán onnan majd talán nyelv tanulás és utána külföld.
Ti lebírnátok így élni az életet?
Nem és nem is szeretném. Igaz volt már barátnőm, együtt is laktunk de utána úgy voltam vele, hogy bár ne lett volna.
Akarsz rajta változtatni egyáltalán, vagy beletörődtél ebbe a helyzetbe?
Szeretet, szerelem és szexualitás nélkül?
Nem. (:
nekem az a kérdésem h miért könnyebb menekülni előle, mint tenni érte?
tanulás: tenni kell érte
meló: tenni kell érte
jó meló: még többet kell tenni érte
külföld: tenni kell érte
# 6:
Tehát akkor te úgy döntöttél, hogy jobb neked egyedül és inkább meg sem mozdulsz azért, hogy legyen valakid. De akkor minek írtad ki a kérdést? Egyébként az ember társas lény, úgyhogy garantálom hogy ahogy öregszel, egyre rosszabb és nehezebb lesz elviselni.
Hát én meg hiába próbálkozom a nőknél,akkor se jött össze semmi a világon.Szóval ha nem látsz esélyt arra,hogy összejöhet akkor próbáld meg azt amit elterveztél.
Bár lehet jobb lenne a te megoldásod,ezen most elgondolkoztam kérdező.Bár engem nagyon is érdekelne a szexuális élet is meg minden,de ha nem jön össze akkor bizony hiába.Lehet rám is ez a sors vár,bár egyáltalán nem ez lenne a cél. :/
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!