Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen élet vár arra a férfira aki nem
próbálkozik a nőknél, illetve nem fog élni nemi
életet?
Figyelt kérdés
Én lennék az az ember. Mivel úgy érzem, hogy nem tudok és nem is akarok sem a nőknek, sem másoknak megfelelni így akarom leélni az életemet. A szexualitástól olyan messze vagyok így 23 évesen mint innen Budapest, tehát a szex nélküli élet számomra nem okoz fennakadást. Az a tervem, hogy szerzek egy valamelyest jó fizető munkát, albérletbe költözöm aztán onnan majd talán nyelv tanulás és utána külföld.
hát én ha visszanézek majd életem alkonyán, inkább lássak egy pitsáni kecót, kevés pénzt, de emberi értékeket, szeretetet, boldogságot, szerelmet, semmint pénzt, de magányt.
2014. jan. 26. 14:43
22/36 A kérdező kommentje:
Hát neked legalább lesz valamiért élni. Nem mindenkinek az a sorsa, hogy szaporodjon és boldog családi körben élje le az életét. Valakinek mást tartogat az élet, de az majd idővel úgy is kiderül.
2014. jan. 26. 14:46
23/36 anonim válasza:
Ez is egy életfelfogás, én nem tudnék kizárólag az anyagiakért élni, sőt, nem is igazán számítanak az anyagiak, csak annyira, hogy az alapvető szükségleteim meglegyenek.
2014. jan. 26. 14:48
24/36 Költőnő? válasza:
nem biztos, h boldog családi élet lesz az osztályrészem. De nem tudhatom, így próbálkozom. Ha végül az lesz- az lesz.
barátok, sikerek enélkül is érhetnek, h nem űzöm hajszolom a szerelmet, de nem is zárom el magam tőle.
2014. jan. 26. 14:50
25/36 A kérdező kommentje:
Muszáj volt életfelfogást váltanom, mivel hogy a "boldog család" felfogásért nem tettem/teszek semmit, így hát találnom kellett egy másikat, és most erre alapoztam meg a céljaimat.
2014. jan. 26. 14:51
26/36 A kérdező kommentje:
Egy szép és okos nő mindig fog párt találni magának akár hosszabb, akár rövidebb időre. Én úgy vagyok vele, hogy legyen meg egy biztos anyagi háttér, meg valamennyire normális lakókörnyezet, és aztán talán majd elkezdek nőzni de nem biztos. Majd idővel eldől, hogy egyedül mindörökre, vagy boldog családos élet fog rám várni.
2014. jan. 26. 14:55
27/36 anonim válasza:
A munka/tanulás - szerelem analógia nem helytálló. Az első párosban ugyanis sokkal könyebb SIKERÉLMÉNYT elérni, ami igen sokat lendít a dolgon.
36 F
2014. jan. 26. 15:12
28/36 A kérdező kommentje:
Mármint a munkában könnyebb elérni sikert? Arra gondoltál?
2014. jan. 26. 15:15
29/36 Költőnő? válasza:
se különösebben szép nem vagyok, se nobel díjas agykutató. Csak tudom, mit érek és ennyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!