Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen élet vár arra a férfira aki nem
próbálkozik a nőknél, illetve nem fog élni nemi
életet?
Figyelt kérdés
Én lennék az az ember. Mivel úgy érzem, hogy nem tudok és nem is akarok sem a nőknek, sem másoknak megfelelni így akarom leélni az életemet. A szexualitástól olyan messze vagyok így 23 évesen mint innen Budapest, tehát a szex nélküli élet számomra nem okoz fennakadást. Az a tervem, hogy szerzek egy valamelyest jó fizető munkát, albérletbe költözöm aztán onnan majd talán nyelv tanulás és utána külföld.
Én már nem tanulók, hanem közmunkán dolgozok. Most fogom nem soká letenni a targoncavezető szakmát. A másik meg pont az miatt menekülök mert tenni kéne érte. Sok helyen olvastam már azt a mondást, hogy "nincs lehetetlen csak tehetetlen" és a "tehetetlen" tökéletesen igaz rám. Ezért is tervezek egyedül élni, hogy az egyedüllétem miatt megerősítsem magam lelkileg, aztán az évek majd elfognak telni.
2014. jan. 26. 14:23
12/36 Költőnő? válasza:
hát nekem nem úgy tűnik, mintha két lábbal állnál a földön, de hát Te tudod
2014. jan. 26. 14:26
13/36 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2014. jan. 26. 14:27
14/36 anonim válasza:
Valószínűleg kicsit magányosabb. Nyilván inkább a munkájának fog élni.
Ha szereti ezt az életet, akkor biztos nem lesz neki annyira zavaró.
2014. jan. 26. 14:27
15/36 anonim válasza:
Lehet változtatni és lehet próbálkozni a nőknél. Nem nagy kunszt. Én is ezt csinálom, viszont alapvetően nekem is a magányra kell berendezkednem, de nem a próbálkozások hiánya miatt, hanem mert egyértelműen minden egyes lány ocsmánynak lát, így lassan 28 évesen még egy randim sem volt.
2014. jan. 26. 14:29
16/36 A kérdező kommentje:
Én akkor már azért fogok élni, hogy mindent elő tudjak teremteni magamnak. Főzni, mosni kevésbé tudok de majd bele jövök.
2014. jan. 26. 14:33
17/36 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam ocsmánynak. Nem vagyok büdös, nem vagyok kopasz se. 168 cm, és 65 kg vagyok össz-vissz.
2014. jan. 26. 14:34
18/36 anonim válasza:
Hát én eléggé bánnám, ha egy ilyen üres életre kéne visszagondolnom utolsó napjaimban.
Mert egyáltalán nem fog izgatni, hogy milyen karriert futottam be vagy mennyi vagyont hagyok magam után...egyedül csak arra fogok gondolni, hogy tudtam e igazán szeretni és elfogadni önmagamat és másokat. És arra lesz szükségem, hogy valaki megfogja a kezem és mellettem legyen az utolsó pillanatban.
A szereteten kívül minden más csak üres illúzió.
2014. jan. 26. 14:38
19/36 anonim válasza:
Kérdező. Én is így élek közel 7 éve (30/F). Nem vesztesz vele semmit. Pedig nem vagyok csúnya, lenne esélyem. Jobb nekem nélkülük. Én nem bírom a női elmét, gondolkodást, hozzáállást. Egyszerűen idegesítenek, nem bírom őket elviselni, sem személyesen, sem sehogy. Amióta kiiktattam az életemből, sokkal nyugottabb kiegyensúlyozottabb vagyok. Jó hatással van rám.
2014. jan. 26. 14:39
20/36 A kérdező kommentje:
Lehet hogy üres illúzió, de még mindig jobb mintha depressziós állapotban felvágnám az ereimet vagy felakasztanám önmagam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!