Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagol el a barátom?
Figyelt kérdés
Lassan négy honapja vagyunk egyűtt.De az utobbi idöbben nagyon furcsa.Nem keres annyit ,nem ir vagy hogy fölhivna.Nem mondja,hogy szerett vagy,hogy hiányolzznék neki.És ha én kérdem ,hogy szerette azt mondja hogy igen.Engem ez nagyon zavar.Mit tegyek?2014. jan. 26. 14:04
1/9 anonim válasza:
Biztosan összejött egy másik lánnyal, aki le is fekszik vele.
2/9 anonim válasza:
Ellaposodott a kapcsolatotok. Ott rontottátok el, hogy a vonzalom megtartásáért nem tettetek semmit sem. Mindig újítani kell, fontos a változatosság.
Ugye a tűz is bealszik, ha nem teszel fát, és ráunsz, ha mindig ugyanazt eszed...
3/9 anonim válasza:
Igen, három és fél hónap alatt ellaposodott D Úgy beszélsz mintha húsz éves házasokról lenne szó. Lefogadom még le sem feküdtek.
4/9 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy a tapasztalatomból merítettem, mikor megírtam a válaszom. Igen, megtörténhet, velem is megtörtént.
5/9 anonim válasza:
Biztos te sem feküdtél le vele. Mert ha igen, két-három hónap alatt nem unt volna rád. Ahhoz kellett volna 1-2év.
6/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy miért nem küzdesz a dologért, miért nem kelted fel a figyelmét. A csábítás a nők feladata is.
7/9 A kérdező kommentje:
De már lefeküdtem vele
2014. jan. 26. 14:46
8/9 anonim válasza:
Lehet uncsi voltál, vagy nem csináltad orálisan.
9/9 anonim válasza:
Lehet h unalmas vagy ja. Te amúgy mondtad ezeket neki amit elvársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!