Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom már nem úgy szeret?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom már nem úgy szeret? Miért hanyagol?

Figyelt kérdés

Mostanában azt vettem észre, hogy már nem olyan, mint korábban. Régebben sokkal jobban ragaszkodott hozzám, folyton találkozni akart velem, néha már túl sok is volt belőle :D de örültem neki, hogy érezteti velem, hogy szeret. Az utóbbi napokban viszont többet lóg a haverjaival, nekem szinte nem is szól, ha elmegy, és nem is hív fel, hogy mit csinál, mi van vele.

Nem értem miért lett ilyen...úgy érzem elhanyagol és a haverjai fontosabbak nálam. Ne értsetek félre, nem zavar ha találkozik velük, de azért nem kéne engem hanyagolni miattuk és volt már olyan hogy nem hallottam felőle egész nap.

Arra tudok gondolni, hogy korábban ő tepert, én pedig biztonságban éreztem magam a kapcsolatban, néha kicsit flegmáztam is ha rossz kedvem volt és néha úgy éreztem már kicsit sok belőle ha minden nap látom de ezt sosem mondtam neki, viszont lehet érezte...és most azt akarja hogy egy kicsit nyomuljak már én is. Vagy már nem is akar...

Szeretem őt és nem akarom elveszíteni. Mit kéne tennem? és szerintetek mi az oka hogy így viselkedik?

másfél éve vagyunk együtt.

2013. okt. 18. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Pár napja a haverjaival lóg - Pár nap, nem valami állandósult állapot.

2. Igen, először is neked kell most teperned. Nyilván ha te szeretsz valakit, az eltávolodni készül, és most meg akarod tartani, akkor tehetnél érte

3. Az érzések változnak, ez az élet rendje, lehet csökkent a szerelme/szeretete irántad. Ez változhat. Lehet még jobb/rosszabb is.

2013. okt. 18. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Az nem lehet hogy a haveri kör nem akarja, hogy ti együtt legyetek? Vagy más valaki( nő) bejött az életébe? Ülj le vele, és beszéljétek meg, máshogy nem tudod meg, mit érez! :)
2013. okt. 18. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Korfüggő a téma, de ha szeretsz valakit azzal ne légy bunkó.. Ha úgy érzed túl sokat vagytok együtt mondd meg neki, és nem lesz ez.. Lányok! Kommunikáljatok!!-.- :D

Amúgy meg hát nem tudom mennyire voltál vele lekezelő meg stb de velem flegmázna a barátnőm, azért, mert kimutatom h szeretem meg nem mondaná el, hogy mi a baja, lehet én (is) más után néznék. Nem azt mondom hogy lehet benne leány de ne zárd ki..

2013. okt. 18. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én is olyan vagyok. Ha ő ilyen akkor én is. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Én egyszerűen nem vagyok egy teperős típus. Kimutatom ha szeretem. És nem voltam vele sohasem bunkó vagy lekezelő, de minden embernek lehetnek rossz napjai.
2013. okt. 20. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!