Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hanyagol, vagy valóban nem ér rá?

Figyelt kérdés

A barátommal 4hónapja vagyunk együtt. Nyáron ritkábban tudtunk találkozni, mert dolgozik, de azért hetente-kéthetente sikerült megoldanunk egy találkozót. Most, hogy elkezdődött a suli, egyre kevesebbet érek rá én is, sok tanulnivaló van, ő pedig suli mellett folytatja a munkát. Reménykedtem, hogy majd maximum hétvégén meg tudjuk oldani a találkát, ha máskor nem, de az elmúlt egy hónapban egyszer találkoztunk... Sokszor hívom is, de nagyon ritka ha felveszi. Facebookon szokott válaszolni hajnalok hajnalán, hogy "Bocsi, dolgoztam, nem tudtam felvenni."

Én értem az Ő helyzetét, és el is fogadom, türelmes vagyok, hiszen szeretem. Tudom, hogy ő is szeret, és már sokszor írta és mondta is, hogy bántja őt is, hogy sosem ér rá, viszont néha mikor meg tudná oldani, akkor sem szól nekem...

Itt most arra gondolok, hogy most őszi szünetben is dolgozik, de kapott szabadnapot. Ráadásul kettőt. És erről én utólag lettem felvilágosítva, mikor hajnal 2kor rám írt facebookon részegen, hogy ő milyen jól érzi magát, hiányzom neki és hogy szeret.. Elég rosszul esett, hogy még annyit sem mondott, hogy lesz szabadnapja, de a barátaival szeretné tölteni, ugyanis lehet most önző leszek, de a suliban és a munkahelyén is a barátaival van, velem viszont nem tud ott találkozni. Akárhányszor felajánlottam neki, hogy munka után odamegyek elé, mindig elutasított azzal a szöveggel, hogy: "akkor már nagyon fáradt leszek és büdös" ...

Engem nagyon nem tud érdekelni, ha egész napos főzés után olaj és füst szagú, és hogy fáradt, ha átölelhetem és láthatom már nyugodt és boldog vagyok, úgy látszik neki mégsem hiányzom annyira, hiszen akkor meg tudná oldani, hogy lásson. :(

Nem tudom, hogy most a szomorúság, bizonytalanság szól belőlem, vagy valóban igazam van-e, ezért is kérdezlek titeket. Mi a ti véleményetek? Én már nagyon sokszor beszéltem vele erről, és ő mindig azt mondta, hogy bánja, sajnálja, de ha lehetőség adódik mégsem jön össze. Egy hónap sok idő, szinte lehetetlennek tartom, hogy ennyire nem ér rá. :(

2013. nov. 1. 11:06
1 2
 1/11 ASOT ***** válasza:
100%

1. Dolgozik és tanul. --> emellett ne várj sokat tőle, ettől még szerethet.

2. Szabadnapjain is csak haverokkal van ---> legalább 1 napot szánhatna rád.

3. szeretlek így meg úgy meg kincsem édesem jajj elolvadok.,... ---> nem biztos, hogy ez valóban így van, és nem biztos, hogy van értelme.,

2013. nov. 1. 11:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Valójában ettől félek én is. Mindig csak akkor kezdi el az egyébként hozzá nem illő nyálas dumát, mikor meg kell magyarázni a nem találkozás miértjét..

Viszont zaklatni sem szeretném állandóan azzal, hogy mikor ér rá... Eddig mindig én kérleltem, talán ha most várok, hogy majd ő ajánlja fel, kiderülhet mennyire fontos neki a dolog.

2013. nov. 1. 11:18
 3/11 ASOT ***** válasza:

így van, és ha nem érdekli b--aszik rá akkor max csak b---aszni akart már így a vége felé, de már azt se. És akkor eléggé egyértelmű nem??

De lehet h történik egy nagy fordulat majd és dúl a love, és minden Happy lesz :)

Minden éremnek 2 oldala van.

2013. nov. 1. 11:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem hiszem, hogy csak annyit akarna, mert akkor biztosan találkozna velem és bepróbálkozna. De szóba sem került mostanság.

Hát itt már csak a remény marad, meg a további türelem.

Köszi a segítséget! :)

2013. nov. 1. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint, kérdezd meg magadtól: - Miért akarok én egy kapcsolatot?

Ha az a válaszod, hogy azért, mert társat akarok, aki mindig velem van, minden nap átölelhetem, klassz az életem tőle.

Akkor utána kérdezd meg magadtól, minek Neked egy olyan pasi, aki semelyik szempontnak nem felel meg, sőt: boldogtalanná tesz?

Ha nem vagy mazochista: azonnal rúgd ki ezt a pasit. (Meg sem kell neki mondanod. Úgysem veszi majd észre. Hiszen már nem is jártok. Havonta egyszer a fogorvosommal is találkozom. Ez nem kapcsolat, hanem egy semmi.)

Már ma este menj el bulizni (nélküle) és ne hívd! Halloween van: úgyis össze jön valami! Tele van a város magányos, szuper, vidám fiúkkal.

2013. nov. 1. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem légy vele türelmesebb. Nem tudjuk mi se, hogy mi lesz ennek a kapcsolatnak a vége, de mivel eléggé elfoglaltak a hétköznapjai persze, hogy bulit nem hagyna ki főleg ha az a bulizós korosztályba tartozik. Azt viszont megtehette volna, hogy szól neked és esetleg te is mentél volna. :D
2013. nov. 1. 11:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Csak akkor vagyok boldogtalan, mikor tanácstalan vagyok, mikor nem tudom mi van vele.. Nem szeretném feladni, mert így, hogy keveset találkozunk egyre fontosabbá válik számomra, egyre jobban kötődöm hozzá és egyre többet lennék képes feláldozni miatta. :(

Ugyanilyet, vagy hasonlót pedig nem találok egy buliban, ott mindenki csak egy éjszakás kalandot keres...

Én nem. Nem tudom mit érez, talán az a baj, hogy fogalmam sincs hogy akárcsak fele annyira szeret-e engem...

Ha most én vetek véget ennek, úgy érzem saját magammal szúrok ki, viszont ha nem, akkor pedig várnom kell még arra az önfeledt boldogságra...

És hogy miért akarok én kapcsolatot? Én csak Őt szeretném... Ha ő nincs, kapcsolat sem kell.

Igen, én is így gondoltam, hogy esetleg hívhatott volna. Nem tudom mi volt az akadálya, pedig ismerem a barátait is, szerintem ők bírnak engem, ahogy én is őket.. talán változik idővel, és ha látja, hogy kitartok mellette, lehet jobb lesz

2013. nov. 1. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni de nálam ilyet akkor csinált amikor megcsalt.
2013. nov. 1. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Kidobtam. Rá két órára(!!) összejött a másik csajjal :D

Szakíts vele és majd kiderül mit csinál. Ha kapar utánad akkor még szeret ha nem akkor meg már nem voltál fontos és jobb hogy vége lett.

2013. nov. 1. 13:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Lehet hogy kicsit rá kéne vezetni, hogy ez így sokáig nem mehet :/

Hűha... hát azt hiszem nem hiába félek

2013. nov. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!