Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hanyagol, vagy valóban nem ér rá?
A barátommal 4hónapja vagyunk együtt. Nyáron ritkábban tudtunk találkozni, mert dolgozik, de azért hetente-kéthetente sikerült megoldanunk egy találkozót. Most, hogy elkezdődött a suli, egyre kevesebbet érek rá én is, sok tanulnivaló van, ő pedig suli mellett folytatja a munkát. Reménykedtem, hogy majd maximum hétvégén meg tudjuk oldani a találkát, ha máskor nem, de az elmúlt egy hónapban egyszer találkoztunk... Sokszor hívom is, de nagyon ritka ha felveszi. Facebookon szokott válaszolni hajnalok hajnalán, hogy "Bocsi, dolgoztam, nem tudtam felvenni."
Én értem az Ő helyzetét, és el is fogadom, türelmes vagyok, hiszen szeretem. Tudom, hogy ő is szeret, és már sokszor írta és mondta is, hogy bántja őt is, hogy sosem ér rá, viszont néha mikor meg tudná oldani, akkor sem szól nekem...
Itt most arra gondolok, hogy most őszi szünetben is dolgozik, de kapott szabadnapot. Ráadásul kettőt. És erről én utólag lettem felvilágosítva, mikor hajnal 2kor rám írt facebookon részegen, hogy ő milyen jól érzi magát, hiányzom neki és hogy szeret.. Elég rosszul esett, hogy még annyit sem mondott, hogy lesz szabadnapja, de a barátaival szeretné tölteni, ugyanis lehet most önző leszek, de a suliban és a munkahelyén is a barátaival van, velem viszont nem tud ott találkozni. Akárhányszor felajánlottam neki, hogy munka után odamegyek elé, mindig elutasított azzal a szöveggel, hogy: "akkor már nagyon fáradt leszek és büdös" ...
Engem nagyon nem tud érdekelni, ha egész napos főzés után olaj és füst szagú, és hogy fáradt, ha átölelhetem és láthatom már nyugodt és boldog vagyok, úgy látszik neki mégsem hiányzom annyira, hiszen akkor meg tudná oldani, hogy lásson. :(
Nem tudom, hogy most a szomorúság, bizonytalanság szól belőlem, vagy valóban igazam van-e, ezért is kérdezlek titeket. Mi a ti véleményetek? Én már nagyon sokszor beszéltem vele erről, és ő mindig azt mondta, hogy bánja, sajnálja, de ha lehetőség adódik mégsem jön össze. Egy hónap sok idő, szinte lehetetlennek tartom, hogy ennyire nem ér rá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!