Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet annak az oka hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka hogy nem akar felvállalni a suliban?

Figyelt kérdés

én 15 éves vagyok ő 16 .. azt mondja ne mutatkozzunk együtt a barátaival mert piszkálnának.., aztán mondta h reggel a suli előtt ne csókoljam meg mert a haverjai ..

aztán most nem jön oda hozzám mert a haverjai...

nem vár meg suli után találkozzunk inkább a sparnál mert a haverjai..

szerintem egyértelmű

amúgy máshol buliban szülőknél semmi gond vele még túlzásba is viszi

ez manapság így megy? vagy nem értem mi..

2009. dec. 4. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Haverok előtt az ember soha nem akar cikinek tűnni, amúgy szerintem, ha buliban és a szülőknél pedig felvállal biztos szeret. Menj oda hozzá, ha ott vannak a haverjai és smárold le úgy, amilyet még nem láttak. Egyből az lesz, hogy jaj, de basznám, apám ha ilyen nőm lenne stb...
2009. dec. 4. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:

kisfiú ő még hozzád...

hagyd a francba...

2009. dec. 4. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt se tudjuk melyik vagy a fiú vagy a lány. Amúgy 2. válaszolónak azt mondanám, hogy a fiatalabb írt bármilyen nemű is.
2009. dec. 4. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok.

felfogtam, tudok olvasni.

valószínű ő a lány, mert egy az, hogy a fiúk hívják a baráti körüknek haveroknak legtöbbször, és ez a haveroknak megfelelni akarás is inkább rájuk jellemző.

és nem véletlenül szoktak a lányok pár évvel idősebb fiúkkal lenni...

és itt a srác szellemi életkorára utaltam, ha nem jöttél volna rá, kedves harmadik.

mert aki így viselkedik, az igenis kisfiú még, akár 16 éves, akár 26.

2009. dec. 4. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez elég gáz tőle:S én biztos, hogy megalázva érezném magam nagyon! Minek jár velem, ha nem is vállal fel???!!

Sztem még elég kisfiú:)

2009. dec. 4. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy lánynak lenne cikibb, hogy fiatalabb sraccal kavarjon, de ha a 16-os a srác akkor egyetértek, hogy értelen.
2009. dec. 4. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Éretlen óvodás a kisgyerek. ha normális kapcsolatot akarsz, keress egy idősebbet.
2009. dec. 4. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:
idősebbet? eleve ha 17 nél járok anyám kiakad amúgy igen bocs nem írtam én vok a lány de szerintem is ez egyértelmű volt..
2009. dec. 4. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Mostmég ciki, fél év műlve menő lesz. Hagyd rá, majd változik a hozzáállása a korral! 24/f
2009. dec. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!