Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemétség egy megcsalás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség egy megcsalás után megbocsátást tettetni, amíg nem találok mást?

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 12:32
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

én nem javasolnám.

1. idővel lehet enyhülni fog a haragod, és nem hagyod el

2. megismétlődik a megcsalás, mert elsőre is elnézted

3. a második megcsalás után is ilyen helyzetbe kerülsz mint most

aztán folytatódik az ördögi kör, esetleg bejön még komplikáló tényezőnek, hogy "de most ennyi évet csak úgy eldobni" vagy egy gyerek, stb. egyre nehezebb lesz elhagyni, és a végén benne ragadtok egy megszokás kapcsolatban ahol senki sem lesz boldog de féltek kilépni..

2014. jan. 26. 13:49
 32/41 A kérdező kommentje:

Nem fogok vele lefeküdni, mert attól, hogy "próbálom túltenni magam a megcsaláson", még haragszom rá.

Barátam meg vannak, de ők nem fognak eltartani.

2014. jan. 26. 13:54
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell egy felnőtt nőt eltartani, msot komolyan??

Menj már dolgozni, könyörgöm...

2014. jan. 26. 13:55
 34/41 A kérdező kommentje:
Nincs semmi szakmám, 20 éves vagyok, nem vettek fel egy egyetemre sem. Hol adnának munkát egy kupin kívül!?
2014. jan. 26. 13:59
 35/41 anonim ***** válasza:

Te komolyan, összeköltöztél úgy a pasiddal, hogy nincs kereseted...? HOgy nincs saját jövedelmed?

Nincs több kérdésem, ritka ostoba és felelőtlen vagy. Edd meg amit főztél.

2014. jan. 26. 14:05
 36/41 anonim ***** válasza:
Ok, igazad van kedves "hosszú" hozzászóló. Ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni, viszont akkor is megér egy bosszút... Az én büszkeségem nem engedné, hogy csak úgy, szó (és minden más) nélkül továbbálljak, befogva a szám és lesütve a szemem, hogy aztán röhögjön a markába és újra megalázzon azzal, hogy rögtön fut a csajhoz, ha én elhagytam! Mert nekem az is megalázó lenne... Jelenleg én egy ilyen helyzetben vagyok. TUDOM, hogy megcsal, de tagadja, nincs rá bizonyítékom, állítólag én vagyok a hülye és én képzelődök, miközben minden egyértelmű!! Eljátszom, hogy hiszek neki, de ez nem marad annyiban!!! Hát mit képzel?! Nem fogok lelépni csak úgy, nincs olyan szerencséje - velem NAGYON rosszul járt - csak ezt ő még nem tudja...
2014. jan. 26. 14:05
 37/41 anonim ***** válasza:
A "hosszú hozzászóló" a 13:36-nak szólt..
2014. jan. 26. 14:07
 38/41 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hogy nem azért vagyok ennyire bosszús, mert megcsalt, hanem mert annyira hülyére vesz, hogy ilyen nincs is a Földön...... Hetek óta totál hülyének néz.. EZT nem hagyom. Ha bevallotta volna, elhagyom és kész... A bosszú a hazugságnak szól, így viszont azt kell mondjam, hogy a kérdezőnek valóban nem "muszáj" bosszút állnia, hisz legalább őszinte volt vele a pasija, nem nézte totál hülyének azzal, hogy még tagad is és játssza a hős szerelmest, így visszavonom amiket írtam, hisz a harag beszélt belőlem... De, hogy én bosszút fogok állni azért, amiért minden szava hazugság felém, az tuti...
2014. jan. 26. 14:09
 39/41 anonim ***** válasza:
Aljas és gerinctelen dolog ebben a formában... Persze a megcsalás sem jótett...
2014. jan. 27. 15:40
 40/41 anonim ***** válasza:
Megbocsátást hazudni/tettetni nagyon aljas dolog. Vállaltad volna föl, hogy nem bocsátasz meg, és kész!
2014. jan. 27. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!