Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség egy megcsalás után megbocsátást tettetni, amíg nem találok mást?
Szerintem nincsn igazad. Sokkal rosszabbat tesz magának a kérdező, ha elkezd bosszúsdit játszani. Ott marad azzal a ki megcsalta, tehát már egyszer porig alázta. Az a srác fogja dugni, minden este. Minden reggel a szemébe kell néznie, együtt esznek, alszanak, egy levegőt kell szívnia azzal aki porba tiporta, semmibe vette és megalázta. Mennyire fog jót tenni az önbizalmának és a lelkének? Szerintem egy pasi sem éri meg azt a bosszút, hogy közben magunka megalázzuk önmagunk előtt és tönretegyük magunkat. Ki bújna ágyba azzal, akit megvet? Nem megalázó? Megéri? Nem, nem éri meg egyáltalán. Hidd el, visszakapja az élettől, mástól, másmilyen formában de visszakapja. A bosszúnak nincs értelme, mert csak táplálja a dühöt az emberben, ahelyett, hogy lezárná magában és továbbálna, normális embert keresni és nyugodtan élni. Teljesen felesleges.
Sok ilyen bosszúálló nőt láttam, hasonlóan jártak mint a kérdező, évek múlva is ez éltett őket, hogy az a féreh megszívja, ahelyett hogy magukra koncentráltak volna és új életet kezdtek volna. Nagyon veszélyes leragadni a múltban. És nem is éri emg. Plána egy ilyen ember miatt.
Bocsi kérdező, de ebben az esetben megélhetés=r..banckodás.
Miért nem mondod meg neki, hogy bocsi, nem tudok megbocsátani, de hadd maradjak itt, amíg nem találok megoldást? Nem lenne egyenesebb???
Nincsenek barátaid,családtagjaid, rokonok akihez mehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!