Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a pasimnak hogy megcsaltam az osztálytársammal? Értelmes válaszokat és tanácsokat kérek! 13/L
18 napja járok egy 16 éves fiúval.Nagyon szeretjük egymást.
Nekem bejön az osztálytársam is.És az osztálytársam akar velem járni és én is.Megcsókoltam és ő pedig vissza csókolt.Az egyik nap elmentem hozzá és ilyen-olyan dolog volt köztünk.Elmondjam a pasimnak vagy ne?
minden évben egyre fiatalabban kezditek.. még pár év, és az oviban is felvilágosító órákat kell tartani.
pff, hat-hetedikes kislány, akinek melle sincs még félrekúrogat már. üdvözlöm anyádékat.
Nem csoda, hogy megbántad!
Ennek ellenére szakíts a "pasiddal", ugyanis nem vagy érett egy párkapcsolatra, felelőtlen vagy és nem törődsz az ő érzéseivel, ráadásul egyáltalán nem is szereted. Nem elég a "tetszés" ahhoz, hogy járj valakivel, ha közben simán elcsábít egy másik tetsző fiú. 13 évesen egyáltalán nem a pasizáson meg a szexelésen és a másik megcsalásán kéne járnia az eszednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!