Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a pasimnak hogy megcsaltam az osztálytársammal? Értelmes válaszokat és tanácsokat kérek! 13/L
18 napja járok egy 16 éves fiúval.Nagyon szeretjük egymást.
Nekem bejön az osztálytársam is.És az osztálytársam akar velem járni és én is.Megcsókoltam és ő pedig vissza csókolt.Az egyik nap elmentem hozzá és ilyen-olyan dolog volt köztünk.Elmondjam a pasimnak vagy ne?
18 napja jársz a 16 éves pasiddal? Atyaég :-(.
13 éves vagy. Jársz egy "pasival" és történt ez meg az egy másikkal. Milyen leszel 5 év múlva? Belegondoltál már.
Ha már ennyire nagylány vagy, vállald a felelősséget és várj még egy pár évet amíg pasid lesz.
még cask barátkoznod kéne a pasikkal.
de úgy látszik, már úgy megy, hogy
január 25:
"szia, xy vagyok, járunk?"
"aha. akkor holnap dugunk is?"
"naná"
1. ha már mással voltál akkor vállald fel a pasid előtt is.
2. 12 èves vagy vagyis voltál a kèrdès kiírásakor, de olyan korban amiben voltál, bőven rá èrtèl volna a pasizással. 14 èves leszek egy hèt múlva viszont mèg az eszembe sem jutna pasizni, vannak fontosabb dolgok is ilyen korban amiben voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!