Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
amikor a párom a szemem láttára flörtöl egy olyannal, aki számomra idegen. ez már súrolja a megcsalás határát nálam.
2/7 anonim válasza:
Más fűzögetése, randira hívása, csók, petting, szex.
Ennyi, több nem jut eszembe.
3/7 anonim válasza:
Minden, ami több a szimpla barátságnál, vagy szimpátiánál.
4/7 anonim válasza:
A csók már egyértelmű..
Ha erősebben flörtöl... Nem az ugratás szinten..
Nekem már a chatszex is mással...
Ha találkozgat valakivel a tudtomon kívül.. Nem azzal van bajom, ha valakivel elmegy kávézni, hanem ha nem mondja el, nem említi az már gyanus...(ennyit mé megtudnék bocsájtani... De egy csókot én már nem, pedig nem csak egy sima kapcsolatban vagyok, hanem férjnel, tehát bonyodalmasbb lenne..
Kb...
5/7 anonim válasza:
Minden olyan dolog annak számít egy ellenkező nemű személlyel kapcsolatban, amit előlem eltitkol, vagy ha mégis valahogy kiderül, akkor zavarba jönne tőle.
6/7 anonim válasza:
A csók tutira, de már a flört is egy nagyon erős elbizonytalanító faktorral rendelkezik.
7/7 anonim válasza:
Ha már más lányok felé ,legyen még csak ismerkedés szinten,de érdeklődést mutat ... na ez már egyenes út a megcsalás felé .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!