Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nálatok mi számít már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok mi számít már megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Mi a legkisebb dolog, amiért szakítanátok? Vagy mi az ami szimplán csak rosszul esne ha a párod megtenné?
2013. ápr. 7. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
rosszul esne:más csajt fogdosná ; megcsalás:min. csók
2013. ápr. 7. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul esne:

Más lánnyal többet beszél már bizalmasan, mint velem

Más lánnyal jobban elvan

Mást többször keres, stb

Beszélnék vele, aztán ha nem változtat, akkor szakítanék a fentiek miatt.

Rögtön szakítanék:

puszi, simogatás, kettesben való találkozgatás, csók, tapi, ölbe ülés, ha 3-an vagy többen vagyunk, akkor az én nyilvános kirekesztettségem, ...

Fú, most de felment bennem a pumpa, ahogy ezeket elképzeltem :D

2013. ápr. 7. 23:27
 3/8 intrepid ***** válasza:
Az orális Clinton óta nem számít megcsalásnak.
2013. ápr. 7. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
megcsalás: csók.
2013. ápr. 7. 23:28
 5/8 anonim válasza:
73%
2. válaszoló :DD a végén jót nevettem
2013. ápr. 8. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

balhéznék ha fogdosás, nyak puszi lenne

fizikai megcsalás: nekem már a csók is az

érzelmi megcsalás: beleszeret másba és párhuzamosan hülyít, = hallgat róla...

1x 1 csókot még megbocsátanék azt hiszem. 1 ilyenért azért nem válnék el a férjemtől, de egy darabig biztos nem engedném hogy hozzámérjen...bizalom nulla %-on lenne.

szex mással, nálam nem megbocsátandó= válnék.

a férjem is kb hasonló véleményen van mint én.

27/N

2013. ápr. 8. 01:44
 7/8 anonim ***** válasza:
balhéznák,ha fogdosna más csajt,vagy flörtölne miközben vele van,és szájra puszit adna valakinek tuti dobnám
2013. ápr. 12. 17:48
 8/8 anonim válasza:
nézzetek hülyének,de számomra az a megcsalás,ha azt amit tesz(ami lehet csók,flört,kettesben találkozás max) azt azért teszi,mert érez a csaj iránt valamit...ha ezek érzelem nélkül mennek,just for fun,akkor sajnos ez van,és akkor én nem csinálok valamit,ami miatt máshoz megy,vagy csak egy ostoba-idióta.volt már dolgom mint kettő esettel 17/L
2013. jún. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!