Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találjak ki, hogy ne unatkozzon mellettem a barátom?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Mindketten egy kollégiumon vagyunk.Általábam minden nap 2x is találkozunk pár órára..de nem rég összevesztünk... apró hülyeségeket veszekszünk.Elárulta azt is, hogy unatkozik velem,mert minden nap ugyan az van... Mondjuk el hiszem neki, hogy már egy cseppet unatkozik..de szerintem aki valakit szeret,,annak mindegy, hogy hol van azzal a valakivel és mit csinál,ha tényleg szeretik egymást..én például igy érzem...és már csak az is nagy örömmel tölt el, ha vele lehetek... Általában sétálni szoktunk ,parkokba járni,üzletekbe vásárolgatni ha szükségünk van valamire,pizzázni,beülni italokra,,, Szerintetek még merre menjünk? mit csináljak, hogy jól érezze magát velem ??
2014. jan. 25. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi volt, hogy minden nap találkoztunk a barátnőmmel, úgy, hogy már lassan egy éve vagyunk együtt. És nem kell mindig különleges program, van amikor az is jó volt, hogy csak feküdtünk egymás mellett ölelkezve és csak néztük egymást.....:)
2014. jan. 25. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!