Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találjak ki, hogy ne unatkozzon mellettem a barátom?
Szerintem amit csináltok az sem túl unalmas. Szerintem nem csak ez a baja. Nem tudom mit szeretne, de késöbb ennél csak minden unalmasabb lesz. Ahogy telnek az évek még ezekböl is elmarad ez az.
De te látod hogy mit szeretne, ha te nem tudod akkor mi mégugysem fogjuk tudni.
Ebben szerintem is van valami,,hogy nem csak ez a baja .. :S
az utóbbi egy hónapokban nagyon sokat veszekszünk,, sőt olyan apróságokon...nem csinálok neki semmit,,ő pedig durván viselkedik velem,,bunkó...utána mindig bocsánatot kér...én hülye,,mindig megbocsájtok.. mert szeretem tiszta szivemből,,és nem akarom őt elvesziteni :( de néha már nekem is sok,,ha csunyán viselkedik velem,,mert nekem is vannak érzéseim,..én meg kiteszem érte még a szivemet is..
De hát mi a tökömnek vagytok ennyit együtt?
Ez az alap kérdés. Miért nem ezen gondolkoztál el? - "Kell-e nekünk ennyi időt együtt tölteni valójában?"
"de szerintem aki valakit szeret,,annak mindegy, hogy hol van azzal a valakivel és mit csinál,ha tényleg szeretik egymást"
Na ez egy jó nagy bullshit. Szerinted a 30-40-50-60+ éves pároknál miért múlik el a szerelem? Pedig állandóan együtt lógnak. Mert marhára megunják egymást.
Sokkal több izgalmat és hosszabb élettartamot tartogatnak azok a kapcsolatok, ahol a felek nincsenek minden nap órákat együtt (vagy bele sem merek gondolni, de egész napokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!