Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti ha csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti ha csak szexre "tartanátok" egy nőt, akkor mennyit beszélgetnétek vele? Mennyire marasztalnátok reggel?

Figyelt kérdés
Ha áthivtok egy lányt akkor mikről beszélgetsz vele, ha szexnél többet nem akarsz ? És másnap marasztalnátok késő délutánig, ha nem kedvelnétek?
2014. jan. 25. 20:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Miért ? Én is tartok tőle...:)Az, hogy férfi az nem azt jelenti, hogy nem tarthat attól, hogy ha esetleg megpróbálná komolyabbra fordítani, akkor elutasítom.

De mindegy, rájöttem, hoyg nekem inkáb kapcsolat kell, úgyhogy legközelebb megmondom, hogy ne találkozzunk többet.

2014. jan. 27. 23:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem akarok bunko lenni vagy ilyesmi, de egy olyan ferfirol beszelunk aki mar megkapta amit akart. Neki mar nem kell tartania semmilyen elutasitastol.

Ez nem Hollywood sajnos, en orulnek neki legjobban, ha az lenne, de nem az.

Es sajnos a He's not that into you filmben nagy igazsagok hangzanak el, amit en se akartam sokaig tudomasul venni.

A nok 100%-a szeretne azt gondolni, hogy o a kivetel, de sajnos 99 %-unk nem akivetel, hanem a szabaly.

De egyebkent, meg ha kellemes vele lenni, akkor miert hagynad abba?

2014. jan. 27. 23:58
 23/24 A kérdező kommentje:
Azért, mert mérlegeltem és a negatívumok győztek. Az egyetlen pozitívum, ha benne maradok az az, hogy van kivel szexelni.
2014. jan. 28. 00:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért kár vele maradnod, hogy legyen kivel szexelned. Ennyi erővel hátha bejön alapon szexelj mással, lehet ővele lesz kapcsolat. Egy nő _mindig_ talál magának pasit arra. Ha nem irj, segitek , hogy kell :D . Amúgy próbálkozz azért nála... vannak neki is gyenge pontjai.. térképezd fel őket.. próbáld megfogni a lelkét...
2014. jan. 29. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!