Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti ha csak szexre "tartanátok" egy nőt, akkor mennyit beszélgetnétek vele? Mennyire marasztalnátok reggel?
Figyelt kérdés
Ha áthivtok egy lányt akkor mikről beszélgetsz vele, ha szexnél többet nem akarsz ? És másnap marasztalnátok késő délutánig, ha nem kedvelnétek?2014. jan. 25. 20:35
11/24 anonim válasza:
És ha azokban sem volt rideg? Ha azokban a kapcsolatokban is érdeklődött a lány iránt?
12/24 anonim válasza:
Nyilván nem nagyon érintkezik másként nőkkel, és a férfiaknak se árt egy "lelki szemetesláda".
13/24 A kérdező kommentje:
Ez is egy opció, gondoltam rá én is. Mármint arra, hogy minden lánnyal ilyen.
2014. jan. 25. 21:42
15/24 anonim válasza:
reggel ? Milyen reggel ? Az már csajnak minősűl,ha ottalszik :)
16/24 A kérdező kommentje:
Hát...van akinél nem.
2014. jan. 27. 20:29
17/24 anonim válasza:
Nekem azt mondtak fiubaratok, ha a ferfi idot tolt el veled az agyon es hazon kivul is es nappal, akkor erdeklodik. Ha csak ott talalkoztok, ahol esely van a szexre, akkor valoszinuleg nem komoly kapcsolatok jarnak az eszeben.
A te esetedben szerintem egy intelligensebb ferfirol van szo, aki lehet alapbol kedvesebb a nokkel es/vagy nagyon is jol tudja, hogy hogyan lehet egy csajt sokaig megtartani, hogy o is akarjon dugni es ne erezze kihasznalva magat stb.
Bocs, ha tevedek, nem vagyok pasi.
18/24 A kérdező kommentje:
Ebben lehet valami :/
2014. jan. 27. 22:56
19/24 A kérdező kommentje:
Kivéve, ha azért nem hiv el normális randira, mert nem hiszi, hogy én többet akarnék és tart az elutasítástól.
De ez lehet, már csak léleknyugtatgatás.
2014. jan. 27. 22:57
20/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha arra kepes volt, hogy szexeljen veled, akor nem tart a visszautasitastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!