Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor ti először alszotok a pasitoknál sminkben alszotok?
az a helyzet hogy még nem látott sosem smink nélkül pláne nem reggel kómás fejjel:(
és nem fullos sminkre gondolok hanem mondjuk egy kis szempillaspirálra csak mivel szőkék a szempilláim és olyan mintha nem is lenne.
Én smink (ami nálam szemceruza) nélkül aludtam. Csendben végignézte ahogy lemosom és utána azt mondta h úgy is gyönyörű vagyok, reggel pedig arra ébredtem h engem néz ahogyan alszok.
Ha igazán szeret és oda van érted akkor ennyi smink hiányától biztos nem futamodik meg.
Én sose voltam az a sminkelős fajta, bár annyira nem is szép a bőröm. Ha sminkelek, akkor szebbnek tűnik, de irritáltabb lesz, amin hatására még csúnyább. Nálam ez egy ördögi kör.
Emiatt is nem szoktam sminkelni, csak amikor tényleg csúnya a bőröm. A randikon mindig sminkeltem természetesen, mert tetszeni akartam. Aztán egyszer meglepett, és elém jött, amikor nem volt rajtam smink, nem volt belőve a hajam, stb. Nem zavarta egyáltalán, sőt ez után kezdte el mondogatni, hogy milyen szép vagyok. Mikor nála aludtam, akkor este lemostam a sminket, aztán reggel úgy mentem haza. Szóval ne parázz :) Esetleg előtte egyszer jelenj meg smink nélkül, és nézd meg mit reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!