Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor ti először alszotok a pasitoknál sminkben alszotok?
az a helyzet hogy még nem látott sosem smink nélkül pláne nem reggel kómás fejjel:(
és nem fullos sminkre gondolok hanem mondjuk egy kis szempillaspirálra csak mivel szőkék a szempilláim és olyan mintha nem is lenne.
Most komolyan.. miért ekkora dolog ez?? Ha nem tetszik neki amit lát, akkor szerintem nincs miről beszélni.
Én soha nem csináltam ebből gondot.. Ha már valakivel együtt alszol az fogadjon már el úgy, ahogy vagy..
különben sem egészséges sminkben aludni.. kijönnek a ragyák, kihullik a pillád, ha spirálban alszol!!
20L
én csak néha sminkelek, de túl sok változás mondjuk nincs... nekem alapból sötét szempilláim vannak :)
a kozmetikus tényleg ajánlott, anyukám is jár szempillafestésre :)
nekem azt mondták az eddigi pasijaim, hogy mindenhogyan szép vagyok, sminkkel is, anélkül is :)
csak akkor alszom el sminkben, hogyha csak fogat mosni meg átöltözni van erőm egy buli után.
ha kiábrándul belőled emiatt, akkor nem is szeret igazán. akkor meg nem is kell vele lenned...
különben meg, ha szerelmes beléd, akkor lehetsz bármennyire is csúnya, ő szépnek fog látni :) több barátnőm is járt már számára nem helyes fiúval, de mindig azt mondták, hogy miután szerelmesek lettek, helyesnek tartották :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!