Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne kezdenem vele?
4 napja jöttem össze a barátommal (aki mellesleg az első) nagyon rövid ismeretség után jöttünk össze és még nem érzem azt tüzet, amit valószínűleg ő már érez, mivel át akar jönni, meg szinte minden nap találkozni és sok nagy szóval is kecsegtetett már! én ezt nagyon soknak és gyorsnak érzem és bepánikoltam egy kicsit, hogy lehet hagynom kéne a egészet! Nem merem itthon bemutatni, mert még én magam sem tudom, hogy kezelné a helyzetet és nekem fontos hogy értelmesen tudjon beszélgetni a szüleimmel. Jól érzem magam vele, bár mikor haverjaival van kicsit olyan lesz amit én kifejezetten utálok
16/L
Mik azok a nagy szavak?
Mindenképp beszélj vele, a jó párkapcsolat alapja szerintem a kommunikáció, hogy meg tudd vele beszélni az ilyen dolgokat, azokat, amik zavarnak, stb. Megváltoztatni ne akard, ha azt diktálja a jelleme, hogy gyorsan elköteleződjön, az az ő problémája, majd talál valakit, aki bírja ezt, vagy lehet, belátja az igazadat, és türelmes lesz. Ugyanígy a viselkedésére is térj ki, mondd, hogy még nem szeretnéd bemutatni a szüleidnek egyelőre, mert Te is szeretnéd előbb jobban megismerni, stb. (Vagyis mondd el neki azokat a dolgokat, amiket most nekünk.)
(Egyik barátnőm egyszer összejött egy osztálytársammal, aki két nap után az esküvőről meg a gyerekekről beszélt, a fiú volt 17 akkor, a lány 18, szóval azért nem mindegy teljesen, mik is azok a nagy szavak, mert lehet, csak hízelegni akar, ahogy nekem is a barátom pár nap után olyat mondott, hogy ő örökké fog élni és reméli, én is, hogy együtt lehessünk, pedig hát persze egyikünk se él örökké, stb., de jól esett nekem, hogy ilyet mondott, mert én is nagyon kedveltem már akkor.)
Igen ez tényleg nagyon gyors, sokkal több időre van szükség, hogy ezek kialakuljanak.
De gondolom még ő is tapasztalatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!