Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Nem kéne vele kezdenem, de nem tudok ellenállni!
Nagyon beleszerettem az egyik csoporttársamba... pár hónapja egy csókkal indult, aztán utána jóban lettünk, sokszor kereste a társaságomat személyesen meg neten, mindenhogy, haverok lettünk. Nekem tetszett, de nem voltak semmi komolyabb érzelmeim. Viszont az utóbbi időben úgy érzem, hogy sose voltam még ilyen szerelmes, mint most, beleőrülök ebbe...
És tudom, hogy igazából nem kéne vele kezdenem, nem tudom elképzelni, hogy eléggé komolyan tudna venni egy kapcsolatot.
De úgy érzem, hogy ő is nagyon akar engem, mindenféle módon próbál a kedvemben járni, sokszor randiztunk mostanában, kézen fogva sétálunk, meg sokat csókolózunk, nem rég még együtt is aludtunk (nem volt semmi, de mégis ilyen jól még senki mellett nem éreztem magam). Most mi legyen? Így nem tudok kilépni ebből az egészből, hogy ilyen aranyos és ilyen jól alakulnak a dolgok... de hosszútávon meg biztosan csalódás a vége.
21L
Nem mondhatod ki ilyen biztosan, hogy hosszútávon biztos csalódás, már miért lenne?
Ha tényleg ilyen jól megvagytok akkor nincs miért aggódnod.
Lehet, hogy jól alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!