Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen el kellene kezdenem keresni olyan lányt aki pár év múlva gyerekeket szül nekem?
Nem igazán érzem azt, hogy nekem gyerek és feleség kellene még. Gyereknek érzem magam..sportolok, sulizok, csajozgatok, teszek, veszek, de egy férjnek vagy apukának nem tudnám elképzelni magam 30 alatt.
Ezt azért kérdezem mert az elmúlt időben több haveromnak is várandós a nője, felesége.
Ez a normális felfogás vagy nem? Ugye nincs velem baj?
23/f Köszönöm!
"Ez a normális felfogás vagy nem?"
Persze. De az is normális, ha másnak ilyen korban már felesége/gyereke van. Az emberek nem egyformák. Semmivel sem vagy jobb tőlük, mert te még fiatalnak érzed magad, és fordítva is így van, ők sem jobbak tőled.
1. Ne tenyészkancának keress valakit, hanem elsősorban társnak.
2. A gyereked egy nő sem "neked" szüli, hanem a KÖZÖS örömötökre és a felelősségetekre.
Szóval ezek alapján sejtheted, hogy annyira nem tetszik a felfogásod...
"el kellene kezdenem keresni olyan lányt aki pár év múlva gyerekeket szül nekem?"
Ó barátom ezen elmosolyodtam.:)
ne kösd le magad ha nem állsz rá készen. én 25 a férjem 22 éves volt mikor összeházasodtunk, ő lekötötte magát első nekifutásra, mert így érzi boldognak magát. bár gyerekünk még nincs.
és a haveri körödben is van aki ezt tette. de ez még nem jelenti azt hogy neked is ezt kéne tenned.
érezni fogod mikor jön el annak az ideje hogy komolyabb kapcsolatod /házasság/ esetleg gyerek legyen.
majd lehet érzed mikor akarsz végleges társat gyereket,de a megtalálására fordított idő lehet több lesz mint amire számítasz. elég nehéz a mai világban megtalálni azt az egyet aki teljes mértékben passzol.
nekem 5 évet kellett várnom a megfelelő pasira.
akkor állapodj meg amikor te akarsz!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!