Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet komolyabban kapcsolatba kezdenem vele? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés
A barátnőmet 3 hete ismerem,2 hete szakítottak az exével..(elvileg nem miattam) Nagyon megszerettem de az ex zaklatja még ..Nem szeretném elveszíteni,de szeretném ha véglegesen lezárná már a sráccal..(bár azt mondja ő már lezárta és kicsit sem érdekli) De most azt mondtam neki,hogy hagyjuk majd ha nincs képben akkor lehet valami..de lehet hibát követtem el..Vélemény?

2013. jan. 5. 15:30
 1/3 Grim13 ***** válasza:
nem követtél el hibát, ha valóban lezárta akkor a gyerek megértette volna ... 1. közösségi oldalról letiltható 2. személyesen meg ott van apa, anya, te, barátok, stb. akik nyomatékosíthatják a gyereknél hogy "el kéne menni"
2013. jan. 5. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél.

A (volt) barátom azért szakított velem, mert túl hamar összejöttünk az előző szakítása után... azt mondta, le akarja zárni, de az exe hívogatta, és ettől elbizonytalanodott... Most már tudom, hogy várnunk kellett volna, de akkor még semmi baj nem volt...

Éreztesd a lánnyal, hogy mellette vagy, de szerintem pár hétig hagyd egy kicsit. Lehet, hogy nehéz lesz, de ha már tényleg nem érdekli az ex, és nem volt már olyan jó a kapcsolatuk, talán gyorsan túl lesz rajta.

2013. jan. 5. 15:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak attól félek,hogy ennyibe marad vele..mert tényleg megszerettem..de nem akarok nagyon pofára esni. Nekem egy kapcsolat után kell lezárási idő.És nem értem,hogy neki miért nem.. hogy tud csak így hirtelen mással.Pedig nem egy tini csitri..idősebb is tőlem,komoly gondolkodású.
2013. jan. 5. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!