Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rémisztő számomra, de mégis szeretném. Belemennétek ilyen kapcsolatba?
Elvált harmincas vagyok egy kisgyerekkel. Visszaköltöztem a szüleimhez, és a rendszeres játszóterezéseink egyik alkalmával megszólított egy férfi, akivel gyermekkorom óta köszönő viszonyban voltam. Beszélgetni kezdtünk, érdeklődött, hogyhogy ismét a környéken lát, és mikor megtudta, hogy elváltam, egyre több lett a "véletlen " összefutás az utcán. Megismerkedtünk, és egyre inkább vonzódni kezdtem hozzá. Mondhatni, kezdte elcsavarni a fejem. Nemrég eljutottunk oda, hogy elmentem hozzájuk és bemutatott a szüleinek. (még otthon lakik) Aztán jön a lényeg. A falon az én "lesifotós" évekkel ezelőtti képem. Az utcán megyek rajta még évekkel ezelőtt, és mikor megkérdeztem, hogy ez mi, azt mondta, hogy megszállottan szerelmes belém már évek óta. Mutatott még képeket, mert azt mondta, hogy úgyis megtudnám, ha együtt vagyunk. Megdöbbentem. Egy egész album, de úgy 16 éves koromtól.
Később a szüleivel is beszélgettem, és az Édesanyja elmondta, hogy még nem volt kapcsolata. Ahogyan telik az idő, egyre jobban érzem, hogy félek ettől a rajongástól. Nem tudom miért, de félek. Ne foglalkozzak vele, vagy lehet ennek valami hátulütője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!