Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. Mihez kéne kezdenem?
van barátom, és félek mert úgy érzem kezdem megszeretni. Félek hogy csalódok majd.
másik gondom hogy ő még szűz, én már nem. ilyenkor mit csináljak ha arra kerül a sor? ő vezessen vagy inkább én? hogy lenne a legjobb?
hamradik kérdésem : 1 hete vagyunk együtt, és myvipen ő még mindig egyedülálló. ez jelenthet valamit?
légyszi mind a három problémámra válaszoljatok. Köszi jah és 18 évesek vagyunk és én vagyok a lány.
1. a csalódás mindig benne van, törődj bele.
2. te vezesd
3. kit érdekel a myvip? abból indulj ki h hogyan viselkedik veled. az 1 hét még nagyon kevés
köszönöm:) de úgy hogy tudok normális kapcsolatot létesíteni ha félek a csalódástól?
miért én vezessem? nem jobb lenne ha ő mert ő tudja is hogy hogyan esik jól neki.
a vezetést nemúgy értettem h átveszed a hatalmat. finoman, apró mozdulatokkal, amikor azt látod h elakadt v nemtudja mihez kezdjen. illetve úgy, h add meg azt a hangulatot h nincsen mitől parázni, nemlesz semmi gáz, minden oké lesz. nemtudom ezt jobban elmagyarázni, de hátha érted.
mindenki fél a csalódástól, mégis tudnak kapcsolatot létesíteni. az a fontos h megfelelő arányban osztódjon el ez a két dolog. a mérleg inkább a kapcsolat fele dőljön, mintsem a félelem fele. értem ezalatt pl: 20% félelem, 80% odaadás.
Nem kell félni a csalódástól. Sajnos benne van, de nem ezzel kell foglalkozni.
Ha elakad, akkor segíts neki.
1 hét = semmi.
3 hónap után lehet izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!