Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom meztelen nőket néz (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meztelen nőket néz (? )

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 23:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Hat a pasid egy bunko te meg tul elnezo vagy vele! En is nezek neha de ha elkapna a baratnom szegyelnem magam... Szoval jogosan vagy kiakadva !
2014. jan. 25. 00:17
 22/40 anonim ***** válasza:

"Nem elég, hogy az élet

megnyomorított téged.

Nem elég, hogy az álom

nem jön, hiába várom.

Nem elég ez a test nekem,

nem elég ez az élet.

Nem elég, hogy megszülettem,

még mindig élek."

2014. jan. 25. 00:19
 23/40 A kérdező kommentje:
Tankcsapda...
2014. jan. 25. 00:23
 24/40 anonim ***** válasza:
Wow, tudod használni a Google-t. Inkább a mondanivalón gondolkozz el, erre a kérdésre vetítve!
2014. jan. 25. 00:24
 25/40 anonim ***** válasza:

Na látod, én nem barátnő kategória akarok lenni,hanem az akit megnéz és azt mondja,húú ilyen nőm soha nem lehet.

amúgy nekem is azt mondja,hogy tökéletes a testem, de persze ha más nőket bámul akkor szerinted a tiéd az? nem csak azért mondja,hogy ne foglalkozz magaddal? könnyebb megtartania így.

én edzek sokat, így még jobb a testem, később tuti csináltatok plasztikai műtétet is. nem is tudnád,hogy mennyi lány /nő csináltat ilyen műtéetek úgy hogy nem is tudsz róla. nekünk a szomszéd lány műtette meg az orrát, észre se vennéd olyan gyorsan, már kint síel. de sok lány a mellét megcsinálta 18 éves kora előtt stb,stb.

2014. jan. 25. 00:25
 26/40 A kérdező kommentje:

Annyi pénzem az életbe nem lenne... :) undorodik az izmos nőktől a barátom.

Jé amúgy képzeld, szeretem a Tankcsapdát, de érdekes. Mit kéne értenem, hogy nem elég ez a test és nyomorított vagyok? Rendben szia

2014. jan. 25. 00:28
 27/40 anonim ***** válasza:
Édes f.aszom... Miért akarok én egyáltalán segíteni?
2014. jan. 25. 00:29
 28/40 A kérdező kommentje:
Elég depresszív idézetecske, magaménak érzem most. :)
2014. jan. 25. 00:33
 29/40 anonim ***** válasza:
26-os,igen olyan nőm sose lehetne, mert NEM akarnék!! rakass csak be hatalmas szilikont (ami szerintem undorító) és máris meg se néznélek) ;)
2014. jan. 25. 00:34
 30/40 anonim ***** válasza:
nem hatalmas szilikon rakatnék be,hanem olyat amit észre se vennél, meg ma már nem csak szilikon van,hanem saját testzsírral feltöltés pl,vagy felvarrás. olyan eszközök vannak,hogy észre se veszitek ti férfiak hogy az adott nő "mű" . én természetesen ilyet szeretnék amiről meg nem mondják,hogy mű rajtam valami. hidd el :) de mindegy, engem senkin em fog meggyőzni itt semmiről, van egy bátyám tőle is tudom,hogy a pasik mindig a legjobb külsejű nőt keresik, és akarják magukénak. ennyit erről.
2014. jan. 25. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!