Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meztelen nőket néz (? )
"Nem elég, hogy az élet
megnyomorított téged.
Nem elég, hogy az álom
nem jön, hiába várom.
Nem elég ez a test nekem,
nem elég ez az élet.
Nem elég, hogy megszülettem,
még mindig élek."
Na látod, én nem barátnő kategória akarok lenni,hanem az akit megnéz és azt mondja,húú ilyen nőm soha nem lehet.
amúgy nekem is azt mondja,hogy tökéletes a testem, de persze ha más nőket bámul akkor szerinted a tiéd az? nem csak azért mondja,hogy ne foglalkozz magaddal? könnyebb megtartania így.
én edzek sokat, így még jobb a testem, később tuti csináltatok plasztikai műtétet is. nem is tudnád,hogy mennyi lány /nő csináltat ilyen műtéetek úgy hogy nem is tudsz róla. nekünk a szomszéd lány műtette meg az orrát, észre se vennéd olyan gyorsan, már kint síel. de sok lány a mellét megcsinálta 18 éves kora előtt stb,stb.
Annyi pénzem az életbe nem lenne... :) undorodik az izmos nőktől a barátom.
Jé amúgy képzeld, szeretem a Tankcsapdát, de érdekes. Mit kéne értenem, hogy nem elég ez a test és nyomorított vagyok? Rendben szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!