Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom meztelen nőket néz (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meztelen nőket néz (? )

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 23:48
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért úgy minden másnap jön ilyen kérdés. Fog fel aranyom, hogy ez teljesen természetes, semmi gond nincs vele, nem őket szereti, hanem téged, és emiatt felesleges hisztizni. (Azóta ezért sír? Jézusom...)
2014. jan. 24. 23:59
 12/40 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy lelkibeteg vagyok ettől, szerintem nem direkt csinálom... Aki normálisan válaszolt annak köszi. Amelyik meg azt írta hogy ugye nem minden lány ilyen, a barátom ebből semmit nem tud. És tényleg, bocs hogy létezek :(
2014. jan. 25. 00:02
 13/40 anonim ***** válasza:
én is így érzek mint lány, emiatt edzek mint egy őrült és gyűjtöm a pénzem plasztikára, hogy majd egyszer eljöjjön az a nap,hogy másokat nem is akar megnézni mert nincs jobb nálam. mivel én így vagyok vele,hogy más pasik a nyomába se érhetnek ,ezért furcsa nekem,hogy neki miért nincs így velem??
2014. jan. 25. 00:04
 14/40 anonim ***** válasza:
Azért az se lenne hülyeség, ha közölnéd vele, hogy zavar a dolog, talán neki hinnél. Bár korábban azt írtad, hogy már volt szó erről is, úgyhogy össze-vissza beszélsz.
2014. jan. 25. 00:05
 15/40 A kérdező kommentje:
Végre valaki :) én tudom hogy meg van elégedve a testemmel, legalábbis úgy érzem mert mindig dicséri, ezért nem edzek meg hasonlók... De akkor miért igényli ezt? Én se nézek másokat mert nekem ő a tökéletes
2014. jan. 25. 00:07
 16/40 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat hogy nem beszéltünk róla, azt is leírtam hogyha kérném se változtatna ezen. Illetve ahogy szokta mondani "attól hogy megnézem a p*náját még nem vagyok szerelmes. Abba vagyok szerelmes akihez éjjel odabújok"
2014. jan. 25. 00:09
 17/40 anonim ***** válasza:
Ja értem, tehát te nem a normális válaszokat várod, hanem azokat a lányokat, akiket szintén felháborít ez a dolog, és majd jól kibeszélitek a gonosza pasikat?
2014. jan. 25. 00:10
 18/40 anonim ***** válasza:
17: "Amelyik meg azt írta hogy ugye nem minden lány ilyen, a barátom ebből semmit nem tud."
2014. jan. 25. 00:11
 19/40 anonim ***** válasza:
a férfi ilyen, fogadd el, attól még téged szeret, és te vagy neki a legszebb. attól mert van egy kis mellű barátnőm mondjuk akit imádok, szeretek még megnézem a nagymellűeket az utcán mert csak..:D de attól még neked nem kell elrohanni plasztikáztatni, mert nem véletlenül nem velük vagyok:D a férfi szeret nézni, mindent, attól függetlenül hogy mi az esete megnéz mást is, nem csak "barátnő típusokat". fogadd el ;) és beszéld meg vele, hogy ez téged ilyen rosszul érint. :)
2014. jan. 25. 00:12
 20/40 A kérdező kommentje:
Arról nem tud semmit hogy itt bömbizek :) amúgy köszi utolsó, de tényleg nagy komplexusokat tud kelteni egy kismellűben egy nagymellű... :/ én tuti nem bántanám meg ilyennel a barátnőmet
2014. jan. 25. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!