Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefekudtem egy fiuval aki 7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtem egy fiuval aki 7 evel idosebb nalam. Normalis ez? Nem is jarunk semmi csak egy ejszakas kaland volt. Tobbszor is megtortent h lefekudtem. Vajon zavarta h szuz voltam akkor? Vagy nem?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 22:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
es ha annyi?mi van akkor..masssal is megtortenik nem csak velem...ez nem ojan nagy bun,van talan ojan nagy bun lehet?
2008. júl. 17. 23:39
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
Igen nagy bun!Nagy kurva vagy!Milyen felelotlen vagy!!!!!!!!
2008. júl. 18. 00:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Én nem foglak szidni, mert felesleges. Ha majd érettebb leszel nagyon megbánod.
2008. júl. 18. 01:23
 14/24 anonim ***** válasza:

ha ez az egész nem kamu, akkor

1./ a "barátod" bűncselekményt követett el

2:/ természetesen nem vagy kurva, csak

3./ egy ostoba kis liba vagy, aki nincs tisztában azzal, hogy mit cselekszik

4./ a további "barátok" keresése helyett inkább tanulj az iskolában!

2008. júl. 18. 02:02
 15/24 anonim ***** válasza:

mar nem azert, de ez szegyen. nem talalok szavakat. a csavo meg egy gyava kis pocs, aki nyilvan fel a csajoktol, hogy nem a sajat korosztalyaban keresgel. megis hogy a rosszsebbe jut eszebe egy 20 eves felnottnek kikezdeni egy 13 eves gyerekkel? milyen beteg, szexualpszihopata az ilyen? undorito!!!

mond el a szuleidnek mi tortent. ha normalisak akkor szamithatsz egy jol megerdemelt nagy veresre. a legenyke meg szepen beballag a szegedi csillagba, kiskoru megrontasaert.

nem hiszem el. hol a gyamugy ilzenkor baszket

2008. júl. 18. 07:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten tényleg bűncselekmény.ugyanis a törvényben már alapból benne van ha egy felnőtt férfi egy kiskorú kállany lefekszik már azt büntetik.Mondjuk ha a szüleid megtudják hogy mi is volt köztetek megtehetik hogy feljelentik és le is csukhatják a börtönbe.Mert még nem vagy 14 éves se.
2008. júl. 18. 08:21
 17/24 anonim válasza:
Onerzet az van! Ami tortent, megtortent. Kihasznalni akkor szoktak valakit, ha az a masiknak egyebkent ellenere volna, de nem tud rola, hogy megtortenik. Errol a te esetedben nem beszelhetunk. Mindenesetre javaslom, hogy ovatosan banj a szexualis kapcsolataiddal, mert akaratod ellenere sok bajt okozhatnak es elobb vagy utobb valoban kurvanak (nem a szoszoros ertelmeben persze, inkabb atvitt) fognak tartani, megha te magad nem is tartod annak...
2008. júl. 18. 12:50
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
Úristen! OLYAN pontos j-vel. Előbb tanulj meg írni. Amúgy meg egy oltári nagy KURVA vagy!!!
2008. júl. 18. 13:25
 19/24 A kérdező kommentje:
nem........X(X(X(
2008. júl. 18. 14:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Bazd meg, bazd meg, bazd meg, a jó kurva anyád bazd meg, te egy olyan hülye picsa vagy!
2008. júl. 18. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!