Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem született jóképűnek, nem nőtt megfelelően magasra, akkor tényleg az van, hogy bármit is vesz fel, bármilyen ápolt is (legyen csak ápolt, mindig az megy itt orrba-szájba), van rendes munkája, akkor is elutasítják a lányok?

Figyelt kérdés
Ezt tapasztalom magamon és sok hasonló társamon közel a 30 hoz.
2014. jan. 23. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9. vagyok. Onnan lehet tudni, hogy más a baj, hogy ilyen kérdést teszel fel. Nem bántani akarlak, de ez kesergés. Az meg nem vonzó. Ezt látják rajtad, és persze, hogy bukta van. Azt mondják a belső a fontos, de ez nem csak arra vonatkozik, hogy kedves, intelligens, humoros stb. hanem, ahogy előttem mondták, milyen a kisugárzásod, mi az, ami kiárad belőled. És amíg ilyen dolgokon jár az agyad, mint ez a kérdés, addig biza ne számíts túl sok jóra.
2014. jan. 23. 20:54
 12/18 A kérdező kommentje:
De ahhoz, hogy ne gondoljak ilyenekre, ahhoz sikerélmények kellenek. Ha egyetlen pozitív sincsen ilyen téren, akkor nem nagyon tudom a gondolataimat úgy manipulálni, hogy csak a jót lássam a sok elutasításban.
2014. jan. 23. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Menj oda egy lányhoz, és szólítsd meg. Ha el is küld a bús fenébe, akkor is sikerélmény, mert meg merted szólítani. ; P

Apróságok, és sok kicsi sokra megy.

2014. jan. 23. 21:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Na azért ha kopok 10 elutasítást, akkor még jobban összezuhannék. Mikor egyetemista voltam volt olyan haverom, aki minden nap ott volt valamelyik buliban és mindig odament 20-25 csajhoz egy buliban, 24 mindig elutasította, de mindig volt 1-2 aki táncolt és csókolózott vele. De nekem 4-5 elutasítás nagyon rosszul esne, nem mindig pasi olyan, hogy erősítik az elutasítások.
2014. jan. 23. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 191 cm vagyok, mégse kellettem eddig senkinek.

5 év és ott leszek ahol most te. De nem nem igen érdekel már. Belefáradtam.

25f

2014. jan. 23. 21:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Aki viszont ilyen magas, azt tényleg nem értem mi lehet a baj. Elvileg oda vannak a lányok a magas pasikért. Igen, 5 év az rögtön itt van. 22 évesen úgy volt, hogy na majd 25 éves koromig biztos összejön. Aztán jöttek az elutasítások és rögtön 25 lettem. Aztán mondtam, hogy 27. Újabb elutasítások és már 27 lettem pillanatok alatt. Most 29 vagyok és bízom benne, hogy 1 év alatt összejön a dolog, de már nem hiszek benne. Nagyon nem. Mintha valahol meg lenne írva, hogy valaki egyedül és szűzen fog meghalni, holott nála csak itthon tuti, hogy van 1 millió rondább és tanulatlanabb, vagy szegényebb pasi, aki már volt volt legalább egyszer nővel. Ezért nem értem ezt.
2014. jan. 23. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem. Ha elutasít minden csaj, akkor annak oka van. Mégpedig benned van a hiba.

Nincs köze sem a magassághoz, sem az alacsonysághoz, sem ahhoz ha épp nem vagy annyira helyes pasi. Minden alacsony és magas pasi barátomnak van párja, lényegtelen milyen magasak vagy alacsonyak, van 2méteres, és 160 centis is köztük. Hogy mennyire vagy helyes, az meg ízlés kérdése.

2014. jan. 24. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem mindig válik be.
2014. okt. 12. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!